2016. március 11., péntek

Manikűrvadász | 24. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Sajnos nagyon idő szűkében vagyok, ezért ismét elhúzódott az összefoglaló megírása. Ahogy az lenni szokott, felső a levadászott, alsó az eredeti mani. Levadászott -> Eredeti struktúrában jelzem a manikűrök készítőjét.


1. Bella -> Nikkii

2. Nikkii -> Mesy

3. Mesy -> Dorcy

4. Dorcy -> Réka

5. Réka - > Dorka (egyik, másik)

6. Dorka -> Manna

7. Manna -> Timi

8. Timi -> Bree

9. Bree -> ZsebBoszi

10. ZsebBoszi -> Katy

11. Katy -> Anna

12. Anna -> Yndre

13. Nóri (jobb) -> Noémi (bal)

14. Noémi -> Bandita

15. Bandita -> Rosie

16. Rosie -> PAncsi

17 & 18. PAncsi (felső) és Annabella (középső) -> Myrkky (alsó)

19. Myrkky -> Lolli

20. Lolli -> Ciiska

21. Ciiska -> Fanni

22. Fanni -> Melcsi

23. Melcsi -> Adél

24. Adél (jobb) -> Andi (bal)

25. Andi -> Liza

26. Liza -> Barbi

27. Barbi -> Bella

28. Betti -> Noémi

29. Szandra -> Barbi

30. Orsi -> Anna

31. Regi -> Yndre

32. Yndre -> Nóri

Ismét gyönyörűbbnél gyönyörűbb manikűrök születtek! Sajnos ketten (Marcsi, Cinc) nem tudtak készülni, így ők nem kerültek bele az összefoglalóba. Lányok, ha sikerült posztolni, küldjetek linket és az összefoglalóba be-, a listáról pedig kiírlak benneteket! ;)

Restellem, de ismét nem jutott időm összekötőszövegeket írni, pedig én legalább annyira szeretem őket megírni (annak ellenére is, hogy sok időbe telik), mint amennyire a visszajelzéseitek alapján ti szeretitek olvasni. Illetve azt is sajnálom, hogy a bejegyzésekhez nem volt már kapacitásom megjegyzést fűzni, pedig ismét csodásakat alkottatok!

Sajnos a következő hónapok is ilyen zsúfoltak, sőt, valószínűleg még zsúfoltabbak lesznek, ezért a stafétát most egy ideig át is adom. Az összefoglalókat is valószínűleg csak 2-3(-4?) hét alatt fogom tudni összehozni, úgyhogy ez most a Manikűrvadásznak is egy ilyen lassúbb időszak lesz.

Nem is húzom tovább a szót, a következő forduló szervezője:

Ciiska, az

bloggerinája. A napokban ki is kerül nála a felhívás, így legyetek résen és jelentkezzetek! ;)


Ui: Sokat segítenétek nekem, ha kitöltenétek egy, a blogommal kapcsolatos kérdőívet. A kérdőívet kitöltők, ha szeretnének, egy játékra is jelentkezhetnek, melynek nyereménye egy 10$ értékű BornPrettyStore kupon. Részletek itt vagy az alábbi képre kattintva:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből