2016. március 11., péntek

Manikűrvadász | 24. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Sajnos nagyon idő szűkében vagyok, ezért ismét elhúzódott az összefoglaló megírása. Ahogy az lenni szokott, felső a levadászott, alsó az eredeti mani. Levadászott -> Eredeti struktúrában jelzem a manikűrök készítőjét.


1. Bella -> Nikkii

2. Nikkii -> Mesy

3. Mesy -> Dorcy

4. Dorcy -> Réka

5. Réka - > Dorka (egyik, másik)

6. Dorka -> Manna

7. Manna -> Timi

8. Timi -> Bree

9. Bree -> ZsebBoszi

10. ZsebBoszi -> Katy

11. Katy -> Anna

12. Anna -> Yndre

13. Nóri (jobb) -> Noémi (bal)

14. Noémi -> Bandita

15. Bandita -> Rosie

16. Rosie -> PAncsi

17 & 18. PAncsi (felső) és Annabella (középső) -> Myrkky (alsó)

19. Myrkky -> Lolli

20. Lolli -> Ciiska

21. Ciiska -> Fanni

22. Fanni -> Melcsi

23. Melcsi -> Adél

24. Adél (jobb) -> Andi (bal)

25. Andi -> Liza

26. Liza -> Barbi

27. Barbi -> Bella

28. Betti -> Noémi

29. Szandra -> Barbi

30. Orsi -> Anna

31. Regi -> Yndre

32. Yndre -> Nóri

Ismét gyönyörűbbnél gyönyörűbb manikűrök születtek! Sajnos ketten (Marcsi, Cinc) nem tudtak készülni, így ők nem kerültek bele az összefoglalóba. Lányok, ha sikerült posztolni, küldjetek linket és az összefoglalóba be-, a listáról pedig kiírlak benneteket! ;)

Restellem, de ismét nem jutott időm összekötőszövegeket írni, pedig én legalább annyira szeretem őket megírni (annak ellenére is, hogy sok időbe telik), mint amennyire a visszajelzéseitek alapján ti szeretitek olvasni. Illetve azt is sajnálom, hogy a bejegyzésekhez nem volt már kapacitásom megjegyzést fűzni, pedig ismét csodásakat alkottatok!

Sajnos a következő hónapok is ilyen zsúfoltak, sőt, valószínűleg még zsúfoltabbak lesznek, ezért a stafétát most egy ideig át is adom. Az összefoglalókat is valószínűleg csak 2-3(-4?) hét alatt fogom tudni összehozni, úgyhogy ez most a Manikűrvadásznak is egy ilyen lassúbb időszak lesz.

Nem is húzom tovább a szót, a következő forduló szervezője:

Ciiska, az

bloggerinája. A napokban ki is kerül nála a felhívás, így legyetek résen és jelentkezzetek! ;)


Ui: Sokat segítenétek nekem, ha kitöltenétek egy, a blogommal kapcsolatos kérdőívet. A kérdőívet kitöltők, ha szeretnének, egy játékra is jelentkezhetnek, melynek nyereménye egy 10$ értékű BornPrettyStore kupon. Részletek itt vagy az alábbi képre kattintva:

4 megjegyzés:

 1. Köszönjük az összefoglalót, így is igen sok munka lehetett vele! Én is szeretem olvasni az összekötőszöveget, de így is jó volt nézegetni az alkotásokat. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezzel én is így vagyok. Örülök, hogy így is tetszett! :)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Örülök, hogy szerinted is így van.

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből