2016. március 22., kedd

NOTD | OMD2013: Day4 - Black&White

Sziasztok!

Ma egy pár héttel ezelőtti manikűrt szeretnék nektek bemutatni - vagy inkább manikűröket, mert a jobb é bal kezem külön dizájnt kapott.


Ez volt az első manikűr, amit az átlátszó nyomdapárnámmal készítettem. A fehér-fekete átmenettel külön szöszöltem, ezért nem is lett tökéletesen. Nagyon meg voltam elégedve magammal. Aztán másnap, miközben néztem a képeket, belém hasított a felismerés, hogy nem én fedeztem fel a spanyol viaszt és a két színből álló nyomdázást sokkal tökéletesebben készítették már előttem jó sokan. Tanultam az esetből, legközelebb én is jól fogom készíteni: ergó nem külön-külön pepecselek vele, hanem a lemezre kerül egymás mellé a két szín. :D
Használt lakkok, eszközök: Glden Rose Rich Colors 70, Moyra 35, Moyra Metal Effects kollekciójának mind az öt darabja + Moyra Damask Drapery nyomdalemez, fekete akril (a második manikűrnél azzal festettem a fekete alapot), BPS átlátszó nyomdapárna.

Én nagyon szerettem ezt a manikűrt viseli a hibái ellenére is, ráadásul csupa pozitív visszajelzés érkezett rá a környezetemből is. :)

Nektek hogy tetszik?

Szép napot!
Bella

2 megjegyzés:

  1. A fekete-fehér verzió nagyon bejön nekem, látványos, szeretem az ilyen manikűröket :)

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből