2016. március 13., vasárnap

Tesz&NOTD | LadyQueen kék virágos vizes matrica

Sziasztok!

Pár napja Instagramon osztottam meg a hírt, hogy csomagom érkezett a LadyQueen webshoptól. Az első, amit a tesztelésre kapott termékek közül szeretnék nektek bemutatni, egy olyan matrica, ami időközben sajnos elfogyott a kínálatból. Igazán kár érte, mert nagyon csodás. Remélem, cak idő kérdése és ismét visszakerül.


Az íven 24 db minta található. Méretűket tekintve nekem pont megfelelnek, ha rövidebb a körmöm, még akkor is rá tudom applikálni őket.
A virágok formája kifejezetten tetszik, már régóta szerettem volna egy hasonló matricát.
Felhelyezni nagyon könnyű, tartós. Én meg vagyok vele elégedve. :)


A kövek szintén a LadyQueen webshoptól vannak, innen érhetőek el, de ha minden jól megy, jövő hétfőn teszttel is érkezek majd. :)
Nektek hogy tetszik a mani? Én a vizes matricás körmeimmel teljes mértékben meg voltam elégedve (a nyomdás matricásakkal már kevésbé, de az egy másik történet^^).

A vizes matrica itt volt elérhető: NA0037 #XF1144
Viszont nem kell csüggedni, még hatalmas felhozatalból lehet válogatni, nekem is van még néhány kiszemeltem, itt körülnézhettek: vizes matricák.


A Lady Queen weboldalán még többek között nail art, smink vagy ékszer termékek között is mazsolázgathattok. A szállítás ingyenes. A QWBS15 kuponkódot használatával 15% árkedvezményben részesültök! Ha 10 alkalommal felhasználjuk a kódot, a Lady Queen egy játékot fog szponzorálni a számotokra. Szóval hajrá lányok! ;)


Ti szeretitek az ilyen nagyobb szegecseket? esetleg a többi 3D díszítőelemeket?

Szép napot!
Bella

5 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik a minta és a manikűr is. ^^

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép ez a vizesmatrica, és csodás manit készítettél vele, olyan mint egy szép, hímzett terítő :)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű lett, aranyos a kis virág, nekem kő és minden más nélkül is tetszik csak úgy magában is.

  VálaszTörlés
 4. Ez nagyon tetszik, tök jól megalkottad és a nyomdával együtt tökéletes!

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből