2016. március 8., kedd

NOTD | Télbúcsúztató

Sziasztok!

Tudom, tudom, már tavasz van. De mondjátok ezt az időjárásnak meg a postásnak! Előbbit gondolom nem kell magyaráznom, múlt héten Európa-szerte rengeteg helyen havazott. Minket mondjuk ekkor is kikerült, aminek kivételesen örültem. De még mindig nem értem, hogy hgyan fordult meg ennyire a világ: eddigi húsz évemben mindig nálunk volt az országban a leghidegebb, itt már akkor is havazott, mikor Románia többi részén még rövidujjúban flangáltak, és még akkor is havazott, mikor pár kilométerre arrább már virágoztak a fák... idén meg.... SEMMI! Románia-szerte meg: HÓ! Szóval ki voltam borulva emiatt rendesen a élen. Most viszont kifejezetten örültem, hogy mi nem kaptunk havat, bármennyire is szeretem a telet, nekem a hó november-december-január-február elején a nyerő.

A postás viszont csak most hozta meg a még januárban rendelt BPS lemezemet. Tudjátok, hogy mennyire szeretem a hópelyhes mintákat, így egyszerűen nem tudtam novemberig várni, hogy kipróbáljam. Rögtön lakkokat és nyomdapárnát ragadtam.


Átlátszó párnás nyomdázót használtam. Megszenvedtem vele picit.
Használt lakkok: Golden Rose Rich Color 70 (fehér), AVON Marine Blue (kék), Moyra Metal Effect 304 (ezüst)


A BPS BPL-032-es lemezét használtam, melyet innen rendelhettek meg, hogy még idejében megkapjátok (idén télen elég sokáig volt kifogyva a készletből). Instagramon is osztottam már meg róla képet, de ide is beillesztek egyet:


A minta picit elmosódott. Tudjátok, ez miért lehetett?

Szép napot!
Bella

14 megjegyzés:

 1. Én romániai vagyok, erdélyi. Kb. 20 fok volt ma is. Egyszerűen megőrjít az időjárás. Azt látom,hogy nálatok esik,itt meg nem. Remélem azért már hó nem lesz. Nagyon örülök ennek a bőrkabátos időnek :D Viszont azt sajnálom,hogy igazi tél nem volt legalább egy rövid ideig, hogy elmenjünk sízni meg szánozni:(.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálunk is legfeljebb az eső esik. :( Nem is tudom, mikor volt utoljára itt hó. :(
   A melegebb időnek most én is örülök. Csak ne lenne este olyan nagyon-nagyon hideg. Így kicsit nehézkesebb az öltözködés, mert mikor napközben eljövök, baromi meleg van, mikor késő este végzek és indulnék haza, vacogok, mint a kocsonya.

   Törlés
 2. Viszlát, tél. :D Nekem tetszik, méltó télbúcsúztató manikűr. :)

  VálaszTörlés
 3. Egyik legszebb téli hangulatú manikűr, amit ebben a szezonban láttam! :)
  Az átlátszó nyomdapárnával még én is szenvedek, mint a kutya! :(
  Azt gondolom, hogy ez a párna, amivel dolgoztál, kissé keményebb, mint amihez szokva vagy, és ahol elmosódott, ott tulképp szétpasszírozódott a nyomdaminta a körmön. Magamnál legalábbis ezt tapasztaltam. Úgy volt jobb a helyzet, ha maximális óvatossággal, inkább csak görgetve illesztettem a párnát a körömhöz...ettől pont elvész nálam az átlátszó párna minden előnye, hiszen azért átlátszó, hogy pontosan lássam, hová ügyködöm a mintát, ehhez képest ja, látom, de mivel görgetve viszem fel, sehogyan se lesz a becélozott helyen! :)
  Lábon hordom az agyvérzést, egyelőre szívem szerint megtaposnám az átlátszó párnámat, amely ráadásul síkos, matyis, viszont nem bufizhatom, nem törölgethetem, a szöszleszedő henger pedig pont annyit ér neki, mintha étolajat akarnék leszedni a párnáról vele!!!!.
  Úhwwww :(
  Elnézést, de muszáj volt kiönteni a szívemet. :D
  Persze én is gyakorlok még, nem adom fel, de alapból nem szeretem, ha valamivel ennyit kell szenvedni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs semmi gond a komment hosszúságával! :)
   Ez az átlátszó nyomda amúgy valamivel puhább, mint amihez eddig szokva voltam, de valószínű, hogy azért mosódott el, mert nagyon odanyomtam a lemezhez... viszont ha nem nyomom oda, nem jön fel a minta... Szóval még úgy látom, hosszú út vár rám, míg normálisan fogok tudni nyomdázni ezzel az átlászóval. (A másikkal mai napig nem tudok. Ha nem látom, hogy hova kell nyomni, folyton ferde lesz/rossz helyre megy, szóval míg nem volt meg ez az átlátszó, én mindig csak matricáztam.... az meg ugye baromi hosszadalmas folyamat. :D)
   Tényleg csak azt tudom én is tanácsolni, amit a többiek szoktak mondani, illetve amivel magamat is nyugatatom: gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás. :)

   Törlés
 4. Hópelyhekkel nem lehet betelni :) Miért elmosódott?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A mutató ujjam felső hópelyhe eléggé el van kenődve/mosódva. Ilyen volt már a párnán is, meg gondolom, picit rásegítettem még felhelyezéskor is, mert akkor is jól odanyomtam a körmöm. :D
   Hópelyheket nagyon imádom! :3 Már alig várom a novembert, hogy ismét elővehessem a hópelyhes palettáimat. :3

   Törlés
 5. Nagyon tetszik ez a mani, szép lett! Én havat már látni sem akarok, nálunk, Dél-nyugat Magyarországon eléggé kevés volt belőle ezen a télen, de én nem bántam. Áttetsző nyomdapárnára régóta csorgatom a nyálam, már ideje lenne beszereznem egyet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor neked kifejezetten jól telhetett ez a hó nélküli idei tél. :D
   Az átlátszó párnával sok baj van, míg megszokja az emberlánya, de utána kész öröm vele a nyomdázás! Én mondjuk még csak az összeszokós fázisban vagyok, szóval vagy hatalmas köztünk a szerelem, vagy falhoz csapnám legszívesebben. xD De lesz ez még jobb is! (Remélem^^)

   Törlés
  2. Nagyon kíváncsi vagyok rá hogy milyen lehet, én általában a keményebb párnákkal tudok jobban nyomdázni. Hát, majd meglátjuk, valahonnan tervezem beszerezni :)

   Törlés
  3. Ezzel én is így vagyok, bár az is igaz, hogy igazán puha párnát még nem volt alkalmam kipróbálni.

   Törlés
 6. Csinoska. :) Csak gyakran kell használni azt a párnát és belejön az ember. :D Először én is vissza akartam küldeni a feladónak, de már megszerettem. :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből