2015. november 24., kedd

NOTD | Variáció egy témára: Őszből a télbe rózsákkal

Sziasztok!

Még tavaly pillantottam meg Kellinél egy rózsás manikűrt. Már tavaly ősszel is el szerettem volna készíteni ezt az őszi rózsás manikűrt, de akkor kifutottam az időből, idén viszont gondom volt rá, hogy elkészítsem. Sőt, ha már megvolt az egyik, annyira tetszett, hogy nem csak a nude, de a fehér változatot is elkészítettem.


Miközben ezt a manikűrt készítettem, meg voltam róla győződve, hogy a barna túl sötét, és nem fog rajta jól érvényesülni a szirmok fekete körvonala. Aztán jött a matt fedőlakk és pikk-pakk megoldotta a problémámat. :)

Nagyon szerettem hordani, négy napig viseltem, ami mostanság ritka teljesítmény nálam. :)Használt lakkok: Natty 462 (nude), Rapsodi 305 (narancssárga), Maybelline MiniColorama Candy Apple (vörös), AVON Gel Finish Mudslide (barna), Rapsodi 249 (zöld), Flormar Matifying Top-Coat .


Ezt a manikűrt pár napja készítettem, annak ellenére, hogy csak egy napig hordtam, nagyon szerettem. Sőt, megkockáztatom, még inkább bejött, mint az előző. Imádtam ezeket a fémes rózsákat! Már kiválasztottam a lakkokat, mikor láttam, hogy Kelli az ezüst és arany mellé bordó rózsát festett, én viszont szerettem volna maradni a fémes vonalnál, így én már nem cseréltem a bronzos árnyalatot ki. Nem bántam meg, hogy így döntöttem!

Nektek hogy tetszik? Készítettek hasonló manit?

Szép napot!
Bella

5 megjegyzés:

 1. Jaj de csodás *-* És használod azt amit tőlem kaptál *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, hogy használom. *.* Nagyon szeretem azt a fehér lakkot. Az utóbbi hetekben gyakran került elő. :)

   Törlés
 2. Csodaszép lett mindkettő, a fehér alapú közelebb áll hozzám. :)

  VálaszTörlés
 3. Szuper! Az ötlet és a színek is, főleg a fémszínű rózsákkal vettél le a lábamról, imádom a fémszíneket :)))

  VálaszTörlés
 4. Köszi szépen lányok, örülök, hogy tetszik! :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből