2015. november 30., hétfő

Blog | Karácsonyi blogruha

Sziasztok!

Ahogy beléptünk az adventi időszakba, egyre inkább fokozódik a karácsonyi hangulatom is. Ennek megfelelően a blog is új ruhát kapott. Remélem, tetszik majd nektek is.Mivel Romániában a december 1-je nemzeti ünnep, hosszú hétvégénk van/volt, így végre sikerült pici időt szakítani a blogra.
Már régóta szeretném teljesen átalakítani a blogot, eddig úgy gondoltam, hogy a már feleslegessé vált oldalsávos elemeket is akkor fogom kivenni, egy füst alatt. Viszont az elmúlt hetekben, hónapokban rá kellett jönnöm, hogy nagyobb blog-átalakításra a következő egy évben nem igazán lesz időm, így úgy döntöttem, majd kis lépésekkel haladok. Ezúttal a már elavult oldalelemektől szabadultam meg. Legközelebb a blog HTML kódján szeretnék egyszerűsíteni, ne tudjátok meg, ugyanazt a színkódot mennyi helyre kell bemásolni... szörnyű. Szóval most ez lesz a következőcél, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. :)

Titeket hatalmába kerített már a karácsonyi hangulat?

Kellemes estét!
Bella

10 megjegyzés:

 1. Szupi az új blogruha! Már nálam is esik a hó! :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én hó-csalogatónak tettem ki. Nálunk három napja legfeljebb csak az eső esik. :( Ami hét közepén a három nap alatt lejött, az az elmúlt három nap alatt el is ment. :(

   Törlés
  2. Oh, az is valami! Nálunk még csak egyszer szállingózott 5 percig... Ez volt a maximum. Pedig úgy szeretném már a fehér tájat bámulni.. Nem mellesleg ma kb. 10 C° volt napközben és sütött a nap. Úgyhogy a hó szerintem felénk sem akar nézni. :(

   Törlés
  3. A fehér tájat már én is nagyon (vissza)várom. Imádom nézni ahogy havazik vagy a friss hóban sétálni. :3

   Törlés
 2. Nagyon jó kis karácsonyi hangulat lett a blogodon! Nálunk esőféle esik most épp, úgyhogy ezekben a hópelyhekben gyönyörködöm inkább :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Nálunk is esik, úgyhogy pont ezért illesztetem be ezt havazós kódot is legalább itt havazzon, ha már kint minden fekete. :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Köszi szépen! Örülök, hogy neked is tetszik! :3

   Törlés
 4. Az a fejléc! Imádom! :) A blogod külleme a legutóbbi átöltözés után már lenyűgözően nézett ki, de a legújabb ruha ezt megfejelte! Lehet ezt még fokozni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon aranyos vagy. Köszönöm szépen! Jól esik olvasni szavaidat. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből