2015. november 30., hétfő

Blog | Karácsonyi blogruha

Sziasztok!

Ahogy beléptünk az adventi időszakba, egyre inkább fokozódik a karácsonyi hangulatom is. Ennek megfelelően a blog is új ruhát kapott. Remélem, tetszik majd nektek is.



Mivel Romániában a december 1-je nemzeti ünnep, hosszú hétvégénk van/volt, így végre sikerült pici időt szakítani a blogra.
Már régóta szeretném teljesen átalakítani a blogot, eddig úgy gondoltam, hogy a már feleslegessé vált oldalsávos elemeket is akkor fogom kivenni, egy füst alatt. Viszont az elmúlt hetekben, hónapokban rá kellett jönnöm, hogy nagyobb blog-átalakításra a következő egy évben nem igazán lesz időm, így úgy döntöttem, majd kis lépésekkel haladok. Ezúttal a már elavult oldalelemektől szabadultam meg. Legközelebb a blog HTML kódján szeretnék egyszerűsíteni, ne tudjátok meg, ugyanazt a színkódot mennyi helyre kell bemásolni... szörnyű. Szóval most ez lesz a következőcél, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. :)

Titeket hatalmába kerített már a karácsonyi hangulat?

Kellemes estét!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből