2015. november 2., hétfő

Manikűrvadász | 21. forduló - Saját manikűröm

Sziasztok!

Ma este ismét elárasztjuk a blogszférát szebbnél-szebb manikűrökkel. Én ebben a fordulóban, Banditától vadásztam. Már jártam nála a 15. fordulóban, így nagyjából a manikűrjeit is ismertem. Ennek ellenére nem volt könnyű dolgom. Végül erre a manijára esett a választásom. A végeredménnyel viszont egyáltalán nem vagyok megelégedve. :(


Úgy gondoltam, ha a Golden Rose Jolly Jewels 101 opálos fedőlakkját használom a félkörökre, majd olyan szépen irizálni fog... hát nem így történt. :( Élőben még szépen látszott, a képeken viszont valami pocsék, pedig nagyon sokféleképpen próbáltam lefotózni, úgyis ugyanaz lett a végeredmény. Talán ezen a két képen sikerült elkapni, milyen is volt igazából ez a pelyhes lakk.
Amúgy francia alapként a Maybelline Colorama 32-esét használtam, az arany franken lakk, míg a fehér rész akrillal lett elkészítve.
Nézzétek meg a többiek alkotását is:

12 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszik az újraalkotott manid :))

  Niki (Lakkjegyzet)

  VálaszTörlés
 2. Pedig nagyon szép lett szerintem! :)

  VálaszTörlés
 3. nekem is tetszik : )) ünnepi hangulatom lesz tőle : )

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett. :) Igazán karácsonyi hangulatú. :)

  VálaszTörlés
 5. Elegáns lett, nekem is karácsonyi hangulatot idéz! :)

  VálaszTörlés
 6. Tetszik a te válltozatod is nagyon.

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lett az újraalkotott manikűröd! A fotózás során én is átéltem ezt a csalódottságot anno. A minták közepében holografikus pelyhek vannak, és nem sikerült élethűen megörökíteni a valóságot. Emlékeimben ez a manikűröm a legszebb volt mind között, és nagyon örülök, hogy ilyen szépséges az újjáalkotásod.

  VálaszTörlés
 8. Azonnal az angyalok jutottak róla eszembe :) Igazán légies, szépséges lett :)

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm szépen lányok! Nagyon kedvesek vagytok. Örülök, hogy tetszik nektek a manikűr. :)

  VálaszTörlés
 10. Szerintem nagyon szép lett, és Mesihez hasonlóan nekem is az angyalokat juttatta eszembe :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből