2015. november 16., hétfő

Manikűrvadász | Karácsonyi forduló - Felhívás!

Forrás

"Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. - Amíg készíted, mindig arra gondolsz, akié lesz. Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték, amíg elkészülsz. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is."
Kálnay Adél

Sziasztok lányok!

A Manikűrvadász 21. fordulójának összefoglalójában már elhintettem a hírt, hogy karácsonyi fordulóval is készülök. Tavaly idő hiányában erre már nem volt lehetőség, idén viszont olyan szerencsésen ért véget a szülinapi forduló előtti forduló, hogy úgy véltem - kis csavarral, igaz - belefér egy karácsonyi kiadás is.

Azt hiszem, a legtöbbeteknek nem kell már bemutatni az általam útjára indított Manikűrvadász kezdeményezést. A lényege, hogy egy meghatározott sorrend szerint, egymástól készítsünk el egy manikűrt. Részletes leírást itt találtok róla.

Mivel tudom, hogy a december mindenki számára elég tempós hónap, úgy gondoltam, hogy a jelentkezésre szokásos két hetet hagyok, viszont a manikűrök elkészítése a két hét helyett most több, mint három hét lesz, ez alatt biztos vagyok benne, hogy mindenki tud annyi időt szakítani, hogy elkészítse a választott manikűrt.

Ezúttal nem csak a sorrend lesz meghatározva, hanem a téma is. Tehát arra kérnék szépen minden jelentkezőt, hogy karácsonyi/ünnepi manikűrt készítsen. Félreértés ne essék, nem muszáj Rudolfokat festeni, sőt, tipikus karácsonyi manikűrök után sem kell kutatni a sorsolt blogon, egy egyszerű manikűrt is tudunk úgy újraalkotni, hogy az ünnepi, karácsonyi hangulatú legyen, csak a megfelelő színeket, lakkokat kell eltalálni hozzá. Ugye értetek? :)

Ha valakinek még sincs kedve karácsonyi témában alkotni, ő sem csüggedjen, pár hét múlva (nem sokkal a karácsonyi sorrend kihirdetése után) jön a szülinapi forduló felhívása is! ;)

A bejegyzéseket december 23-án fogjuk közzé tenni. Senki ne ijedjen meg a közeli dátum miatt, tudom, hogy ilyenkor sokan már a konyhában forgolódunk, de a bejegyzés ütemző ilyenkor is a segítségünkre siet! Aki nem használta még ezt a funkciót, és ne tudja, hogyan tud jó előre megírni és egy adott időpontra időzíteni egy bejegyzést, írjon e-mailt bátran és segítek!

Az időpontok:
Jelentkezés határideje: 2015. november 28., szombat, éjfél
Sorsolás: 2015. november 29., vasárnap
Posztolás időpontja: 2015. december 23., szerda, 18:00


Hogyan lehet jelentkezni?
 • Mint minden fordulóban, most is két csoportot különítünk el:
  • 1. azok a lányok, akik nem rendelkeznek bloggal VAGY rendelkeznek bloggal, de még nincs 30 manikűr rajta
  • 2. akik bloggal rendelkeznek ÉS több mint 30 manikűrt posztoltak már
 • Írj az oldalsávban olvasható e-mail címre, melyben elküldöd a blogod elérését (ha van), és ha nincs még 30 manikűr, azt is itt jelezd, kérlek. A téma az átláthatóság érdekében "Manikűrvadász Karácsony" legyen.


Minden e-mailre válaszolok, így ha nem kaptál választ, valamilyen úton-módon jelezd, hogy gubanc van (például itt, a bejegyzés alatt megjegyzés formájában).

Megköszönném, ha a bloggal rendelkezők kitennék oldalsávba a képet, és egyéb hirdetésért is hálás vagyok, hadd jusson el minél több helyre a forduló felhívása. Minél többen vagyunk, annál mókásabb! ;) Természetesen, nem kötelező a megosztás, hirdetés, tehát nem von semmit maga után, ha valaki mégsem teszi.

Remélem, nem hagytam ki semmit, ha mégis, sikítsatok. :)

Vadászatra fel! ;)
Bella

20 megjegyzés:

 1. Engem már fel is írhatsz :*

  VálaszTörlés
 2. Jajj de szuper :) nekem nem fog nehézséget okozni hogy valami ünnepit kreáljak bárkitől is vadászok. Imádom a Karácsonyt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is a kedvenc ünnepem. :) Örülök, hogy tetszik az ötlet. Várom az e-mailt! ;)

   Törlés
 3. Huh, az utóbbi fordulók kimaradtak, de erre lehet megint jelentkezek *-*

  VálaszTörlés
 4. Jajj de jó. Jövök, jövök :)

  VálaszTörlés
 5. 11 vagy 12 karácsonyi manikűr - már oly mindegy. :D:D:D Jövök! ^.^

  VálaszTörlés
 6. Szia, én is szeretnék jelentkezni :) mindjárt írom is az emailt :)

  VálaszTörlés
 7. Én is részt vennék :) Ment az email :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből