2014. december 2., kedd

Top 5 őszi körömlakk

Sziasztok!

Még hetekkel ezelőtt láttam Nikkiinél egy hasonló témájú bejegyzést, annyira tetszett, hogy alig vártam, hogy én is elkészíthessem a sajátom. Tudom, kicsit kicsúsztam az őszből, de mindenképp el szerettem volna készíteni a bejegyzést, hogy legyen nyoma, ezen az őszön mi volt a kedvencem. :)


Picit elcsábultam, és a lakkok mellett a kedvenc fülbevalóimat is megörökítettem. A fotóról mondjuk lemaradt a kis fekete fülim, de őt hetente többször is használom, így biztos vagyok benne, hogy a decemberi/téli kedvencek között már ott lesz. :)
A fülbevalóimról még annyit, hogy a két gyöngyöset én magam készítettem, az egyiket azért, mert nem volt még akkor őszi színekben fülbevalóm, így készült el ő, a másikat az egyik kedvenc téli pulcsimhoz készítettem, azóta is csak őt hordom hozzá. :)
A barna négyzetes fülit még 2011-ben vásároltam, ha jól emlékszem, még a blogon is készült róla poszt, a fekete csipkét még Kolozsváron vásároltam, októberben rengeteget hordtam, de novemberben is volt rajtam párszor.
A fekete köveset októberben vásároltam, eredetileg a temetésre, de azóta is nagyon sokszor volt rajtam, mert nagyon szép darab. A csomózott virágokat FaceBookon nyertem, imádom, egyik kedvenc fülbevalóm. Még nyár erején nyertem, de csak hónapokkal később érkezett meg, pont jól időzítve, mert színeit tekintve az őszhöz passzol a legjobban. :)

No de most már tényleg visszatérek a lakkokhoz. ^^

Határozottan ő az ősz abszolút kedvence. Rengetegszer volt rajtam, sok manikűrt készítettem vele, én egyszerűen imádom! :)

Számomra ez a lakk maga az üvegbe zárt ősz. Csodaszép, csillog-villog, bordó is, barna is, tartós is.

Ez a narancssárga lakk valami csodaszép. Kicsit olyan számomra, mint a Maybelline ikonikus Urban Orange lakkja homoklakk kiadásban. Egyszerűen csodás.

Azt hiszem, nem kell magyaráznom, hisz az elmúlt hónapokban nagyon sok blogon összefutottam ezzel a szépséggel. Ahogy a legfelső képen is látszik, már eléggé kifogyóban van. Sajnálom, hogy már nem kapható, így valamilyen másik alternatíva után kell néznem. :(

5. Moyra Holographic effect nr. 255. Gravity
Pár hete sikerült beszereznem a Moyra holo kollekcióját, így a november kb felét ezekkel a lakkokkal a körmömön töltöttem. Ezek közül is kedvencem ez a lila volt.

Nektek megvan a lakkok valamelyike? Melyek voltak a Ti kedvenceitek?

Szép napot,
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből