2013. november 17., vasárnap

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! (LFP) | 1. forduló - Felhívás


Manikűrös lányok, figyelem!

Egy újabb körmös kezdeményezésre, a Lakkoz! Fotózz! Posztolj! lánc elindítására szeretnélek invitálni benneteket!

A mára már elég széles körben ismerté vált Manikűrvadász példájára, ezt az ötletemet is a gasztro játékok (Süss! Alkoss! Díszíts! - SAD és Vigyázz! Kész! Főzz! - VKF) mintájára szeretném útjára indítani, melyen időről-időre én is nagy örömmel veszek részt, s remélem, így lesz ez a manikűrök terén is!No de akkor beszéljünk kicsit magáról az LFP-ről. Annyiban hasonlít a Nail Club-ra vagy a ManiCute-ra, hogy itt is van egy adott téma, amelyben a manikűröket el kell készíteni, ám itt nincs megszabva, hogy kik a résztvevői az adott fordulónak. Ha tetszik a téma, ragadj lakkot, fényképezőt és már mehet is a dolog! ;)

Minden egyes fordulónak van egy háziasszonya, aki az adott forduló témáját adja, az posztolás időpontját szabja meg, az InLinkz kódot eljuttatja a többieknek, felkéri a következő forduló háziasszonyát, illetve ennek nevét és elérhetőségét majd el is küldi nekem legkésőbb egy nappal a kiposztolt bejegyzések után, hogy az összesítésben kihírdethessem a következő szervezőt (ami természetesen nem jelenti azt, hogy az aktuális háziasszony nem élhet azon előnyével, hogy a posztja végén megemlítse az új házigazdát).
Azt már teljesen szervezője válogatja, hogy a következő házigazdát hogyan választja ki: kéri, hogy ötleteket küldjenek, azok, kik házigazdák szeretnének lenni, az egyik kedvelt bloggerét kéri fel, esetleg kisorsolja, ezt mindenki döntse el maga. :)

Térjünk át az első fordulónk témájára. Mivel lassan itt lesz a december, s 1-jén már Advent első vasárnapja is, így adta magát, hogy a témánk is ez legyen. Mivel a néphagyomány úgy tartja, hogy a nők nem dolgozhatnak december 13-án, úgy gondoltam, a posztolás időpontja is essen erre a dátumra, így dolog helyett inkább a blogokat és az elkészült manikűröket csodáljuk! (:

Akinek nem vezet blogot, de szeretne csatlakozni a játékhoz, az se csüggedjen, küldje el nekem az elkészül manikűrről a képe(ke)t, pár szavas ismertetővel, vagy akár hosszabban is (ez esetben vendégposztként is megjeleníthetem a blogon), így ő sem marad le a mókáról és a közös készülődésről! :)

Nos, akkor szedjük pontokba a fontosabb infókat:
1. Téma: ADVENT
2. December 13-án, este 18:00-kor posztoljátok az elkészült manikűröket.
3. Amennyiben szeretnétek részt venni, örülnék, ha itt hagynátok egy megjegyezést, és ha van blogotok, tegyétek ki az oldalsávba, hogy mások is idetaláljanak.
4. Ha szeretnél a következő forduló háziasszonya lenni, akkor kérlek, december 10., éjfélig küldj egy e-mailt (címem az oldalsávban olvasható), melyben megadod a következő forduló témáját, amennyiben te szerveznéd azt. - Ez az opció csak bloggal rendelkező résztvevőkre áll.
5. A határidő utáni pár napban figyeld a blogot, mert kikerül az összesítő a következő házigazda nevével! (:

Az InLinkz kód itt található. Aki még nem ismerné a használatát, készítettem egy képes leírást róla, pofon egyszerű, nem lesz gond vele! ;) Illetve a bejegyzésbe illesztésről is van egy jó képes leírás Thimmykénél, érdemes azt is megnézni.
Ha valakinél nem működik a kód, küldjön e-mailt és megpróbáljuk orvosolni a problémát. :)


<!-- start InLinkz script -->

<div id=wpImg341833><a href="http://new.inlinkz.com/luwpview.php?id=341833"><img style="border:0px" src="http://www.inlinkz.com/wpImg.php?id=341833"></a></div><script type="text/javascript" src="http://www.inlinkz.com/cs.php?id=341833"></script>

<!-- end InLinkz script -->


Lakkozásra, fotózásra és posztolásra fel lányok!
Kíváncsian várom az elkészült munkákat, illetve a következő témára a javaslatokat is!

Bella

20 megjegyzés:

 1. Én biztos, hogy részt szeretnék venni benne! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Isabella! Én szívesen részt veszek! Kitettem az oldalsávomba a játékot: http://juditnailpolishblog.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 3. Gyertek, gyertek! Nagyon örülök nektek! (: Judit, köszi, hogy kitetted. :)

  VálaszTörlés
 4. Szia! Pont néztem ezt a kezdeményezést :)) És gondolkodtam, hogy jelentkezzek, amikor írtál :) Úgyhogy jelentkezem is!! :) Ki is teszem az oldalsávomba mindjárt. Blogom: lizalakkjai.blogger.hu

  Ui.: Ha esetleg valamelyik ismerősödnek van magyar postacíme, és tőle át tudod venni vmikor, az is jó :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem valószínű, hogy a következő egy évben kimegyek magyar honba, így inkább meghagyom a lehetőséget a többieknek. :) De azért köszi szépen! (:

   Törlés
 5. Én és a húgom is jelentkeznénk, de mivel egy blogot vezetünk, ezért csak egyikünk ír neked. Ugye jó így is? A blogunk: testverkodex.blogspot.hu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Attól,.hogy egy blogot vezettek, még nyugodtan jöhet mindkettőtöktől egy-egy manikűr. És természetesen úgy is jó, ha csak az egyiketek ír. :)

   Törlés
 6. Jövök én is! :) Nagyon jó ötleteid vannak. :D

  VálaszTörlés
 7. Szia :) Én is szeretnék jelentkezni , remélem nem baj ,h a blogom még nincs 1 hónapos .
  Blogom címe : http://mazsolavilag.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 8. Egy kérdésem lenne még , ha nem pont 18:00-kor teszem ki a posztot nagy baj ??

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megírhatod hamarabb is és 13-ra, 18:00-ra időzíted. :) Valószínűleg én is ezt fogom tenni. Időzíteni a blogbejegyzés írása közben tudsz, jobb felől a címkék alatt. :)

   Törlés
 9. Azt hiszem, én is megpróbálom. Bár még az adventi hangulat sem kerülget, de valamit majdcsak kitalálok addig. :) A képet kitettem oldalsávba ide mutató linkkel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, engem már annyira kerülget, hogy alig tudom megállni, hogy ne öltöztessem már karácsonyi ruhába a lakást, ne nézzek karácsonyi filmeket vagy ne hallgassak csak karácsonyi számokat. :D De jövő hétvégétől végre már mindent szabad. <3
   Viszont a számítógépemen a hátteres mappát az ősziről ma lecseréltem a karácsonyosra, mert tényleg képtelen voltam már kivárni még egy hetet. :D

   Törlés
 10. nagyon tetszik ez a kezdeményezés!! : )) örülök, hogy írtál róla nálam és, hogy meghívtál, természetesen én is szeretnék részt venni : ))

  VálaszTörlés
 11. én is szeretnék benne részt venni, már ötletem is van hozzá. :))

  VálaszTörlés
 12. Szeretnék részt venni ! ez lenne a blogom: http://noinails.blogspot.hu/ :))

  VálaszTörlés
 13. Most néztem... december 13, az nem vasárnap. Akkor vasárnap (15), vagy 13 (péntek)?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi az észrevételt, ezt picit benéztem. :O Péntek, 13. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből