2014. december 2., kedd

NOTD | Tél a Hargitán

Sziasztok!

Pár napja láttam néhány manikűrt instagramon, ami nagyon megtetszett, aztán mikor megpillantottam Mannánál a téli csodaország témát, rögtön a Hargita jutott eszembe. Csíki lány lévén nekem az otthont az jelenti, ha a Hargita közelében vagyok. Mos, hogy havazik még szebb a körülvevő hegy.


A középső képen lévő táj , nem meglepő módon, a Hargitán készült. nem saját fotó. Annak ellenére, hogy itt lakom a hegy lábánál, utoljára 2001-ben voltam ott. :( Eddig nem hiányzott olyan nagyon igazán, de idén valahogy más. Most nagyon szeretnék ott lenni, azt hiszem, van egy új álmom is, egy ki házikó valahol a Hargitán. ♥

No de ne húzom tovább az időt, mutatom az elkészült manikűröket. Az első mani Jema munkája alapján készült.A másik manikűr a Gianna alkotása mentén készült.És akkor még néhány kép a hófedte Hargitáról.
A képek egy része innen származik, a többit a google dobta ki. :)

Nálatok havazik már? Itt tegnap este meg sem áll. Órák óta ilyen nagyon apró, de iszonyat sűrű pelyhecskékben szitál. Én egyszerűen imádom. :)

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből