2014. december 30., kedd

Személyes | Karácsony hörcsöglakban 2014

Sziasztok!

Az előző évekhez hasonlóan idén is készült fenyőfás kép a hörcsöggel.El kezdte rágni az égőt, gazdi az orrára koppintott. :)Az előző évek képgyűjteményét itt találjátok meg: 2013, 2012, 2011, 2010.

Szép napot,
Bella

8 megjegyzés:

 1. Szép hörcsög, nekem is volt pár évig, pont ilyen. Viszont mintha beteg lenne, képen keresztül nedvesnek tűnik a bundája. Az enyém allergiás lett a forgácsra, és más fajtát kellett vegyünk, ez megoldotta a problémát. Lehet hülyeség a kérdés, de a tüskés fenyőfa nem szúrta szegényt?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi az aggódást, szerencsére nincs baja. Sajnos, már ő is eléggé meg van öregedve, ezért tűnik ritkásnak már a szőre, és a háta is kezd egyre jobban begörbülni. Régebb az enyémek is lettek allergiásak, nálunk úgy nyilvánult meg, hogy a hasukról elhullot a szőr és ki is sebzett a kis bőrük, szerencsére az új fajta forgács nálunk is pár hét alatt rendbe hozta a dolgot, a doki azt mondta, nem is kell rá krém vagy ilyesmi. Még a másik betegség, mi időnként előjött, az a kis szemk gyulladása volt. Ha túl mosztos forgácsot kaptunk, az a por bement a szemükbe és könnyezni kezdett, sőt, volt, mikor váladék is jött, arra szemcseppet kaptunk, és ezekben az esetekben is mindig forgácsot cseréltem. Régebb nagyon sok hörcsögöm volt, most már csak ő van, és sajnos már ő sem fog sokáig élni. :( Amúgy a tüskék szerintem nem szúrták, legalábbis nagyon úgy tűnt, hogy élvezi a túrát, a szabad kezem pedig mindig ott volt alatta, hogy arra pottyanjon, ha esik. :)

   Törlés
 2. Épp a napokban gondolkodtam, hogy remélem, idén is kapunk höris posztot. Úgyhogy most nagyon örülök :-D

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből