2015. július 3., péntek

Kreatív | Lila keresztszemes virágcsokor medál

Sziasztok!

Mint ahogy már pár hete említettem, találtam néhány régi alkotást, ami még nem volt fent blogon. Ez a medál még 2013-ban készült, egyik játékom nyereménye volt.Nekem nagyon tetszett ez a medál, készíteni is nagyon szerettem. Még az is lehet, hogy magamnak is el fogom készíteni. :)

Nektek hogy tetszik? Hordanátok hasonlót?

Szép napot,
Bella

5 megjegyzés:

 1. Ruhaékszer? Erre akkor vigyázni kell, bár biztos mosható, érdekes ötlet. Én ékszert sem nagyon hordok, inkább csak megcsodálom máson, ahogy hazaérek, veszek le mindent, órát-gyűrűt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, bár azt nem tudom, hogy mennyire koszolódik. Bár már készítettem néhányat, mindent ajándékba, pedig én is nagyon szeretnék már egy ilyet, de magamnak valahogy mindig elmulasztom elkészíteni. :( Nekem állandó ékszereim vannak. Az aranylánc mellé ugye nem passzol a bizsu, így más nyaklánc évek óta nem volt rajtam, ugyanígy gyűrűt sem hordok csak egy ezüstöt a bal-, egy aranyat a jobb kezemen. Egyedüli, ami mindig változik, az a fülbevaló. Abból szerintem már 30-40 pár is lehet a gyűjteményemben. Egyszerűen imádom őket. :) De most is már vagy két hete ugyanaz a pár ezüst fülbevaló van a fülemben, éjszakára sem veszem le. Viszont a bizsukat általában le szoktam venni éjjelre, néha a bedugósokat (vagy nem tudom, hogy van-e ennek egyáltalán valami szakneve, tudod, azok a kis aprók) hagyom éjszakára is.

   Törlés
 2. Én is csinálok keresztszemes dolgokat. Képzeld, egyik évben nem vettük a karácsonyi képeslapokat, hanem én álltam nekik és én öltöttem keresztszemes karácsonyi képeslapokat. :) Annyira jó volt őket csinálni, nagyon örültek is neki. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az de szép gesztus! Nekem is csomó minta van lementve, köztük csodaszép képeslapok is. Én pár éve barátnőmnek pont egy képeslap-mintának szánt elefántot készíttetettem el. Nagyon kis cuki lett a kép és barátnőm nagyon örült neki. :) Fent van amúgy blogon, mindjárt előkeresem. :)

   Törlés
  2. Meg is találtam. Itt megnézheted az elefánt barátnőket, ha érdekel. :)
   http://vaniliamamor.blogspot.ro/2011/09/fancsikakavagy-elso-xszemeim.html

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből