2015. április 6., hétfő

Manikűrvadász | 16. forduló - Felhívás!

Kép forrása

Sziasztok lányok!

Kisebb kihagyás után ismét itt egy Manikűrvadász forduló.Gondolom, már senkinek nem kell bemutatni. Azért a lényeget elmondom. A Vadászat lényege, hogy a jelentkező lányok (bloggal rendelkezők és nem rendelkezők egyaránt játszhatnak!) között kisorsolunk egy sorrendet, így mindenki kap egy blogot, ahonnan egy manikűrt kiválasztva elkészíti azt, majd a megadott időpontban közzéteszi a blogjában, illetve ha nem rendelkezik bloggal, két nappal a határidő előtt elküldi nekem e-mailben, hogy vendégposzt keretén belül közzétegyem én is. Részletes leírást itt olvashattok.



Az időpontok:
Jelentkezés: 2015. ápr. 26., vasárnap, éjfél
Sorsolás: 2015. ápr. 27., hétfő
Posztolás időpontja: 2015. máj. 11., hétfő, 18:00

A kód:
Aki nem ismeri a kód használatát, Thimmykénél nagyon hasznos leírás olvasható.

<!-- start InLinkz script -->

<script type="text/javascript">
document.write('<scr' + 'ipt type="text/javascript" src="//www.inlinkz.com/cs.php?id=513541&' + new Date().getTime() + '"><\/script>');
</script>

<!-- end InLinkz script -->

Hogyan lehet jelentkezni?
  • Mint minden fordulóban, most is két csoportot különítünk el:
    • 1. azok a lányok, akik nem rendelkeznek bloggal VAGY rendelkeznek bloggal, de még nincs 30 manikűr rajta
    • 2. akik bloggal rendelkeznek ÉS több mint 30 manikűrt posztoltak már
  • Írj az oldalsávban olvasható e-mail címre, melyben elküldöd a blogod elérését (ha van), és ha nincs még 30 manikűr, azt is itt jelezd, kérlek. A téma az átláthatóság érdekében "Manikűrvadász 16. forduló" legyen.


Minden e-mailre válaszolok, így ha nem kaptál választ, valamilyen úton-módon jelezd, hogy gubanc van (például itt, a bejegyzés alatt megjegyzés formájában).

Megköszönném, ha a bloggal rendelkezők kitennék oldalsávba a képet, és egyéb hirdetésért is hálás vagyok, hadd jusson el minél több helyre a forduló felhívása. Minél többen vagyunk, annál mókásabb! ;) Természetesen, nem kötelező a megosztás, hirdetés, tehát nem von semmit maga után, ha valaki mégsem teszi.

Remélem, nem hagytam ki semmit, ha mégis, sikítsatok. :)

Vadászatra fel! ;)
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből