2012. április 30., hétfő

Blog | "Liebster Blog" Díj

Kicsit el voltam veszve az elmúlt napokban, sajnálom. Volt a szülinapom, vendégek. Barátnőm a lelkemre kötötte, hogy pénteken nem tanulhatok, mert az az én napom. Én meg is fogadtam a tanácsát, nem tanultam, egy árva matek feladatot nem oldottam meg, így szombat reggel már oltári lelkiismeret furdalásom volt. ^^ Úgyhogy amint elmentek unokatesómék, gyorsan takarítottam és a nap további részében, meg vasárnap 3-ig matekezés volt. ^^ Tegnap délutánra be is gyulladt a kezem rendesen.
Szombaton az orchideámat is befejeztem végre, már csak kontúr kell neki. ^^

Szombaton nagy meglepi ért, mikor feljöttem megnézni az emailjeimet. Klári volt olyan kedves és megajándékozott ezzel a díjjal, amit ezúton is nagyon szépen köszönök neki! :)


Szabályok:

1.) Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 2oo követője van és add át a díjat.
2.) Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.
3.) Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat.
4.) Oszd meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad.

Nos, nagyon nehéz volt a választás, mert annyi olyan blog van, amelyet szívesen követek! Végül már azt is figyelembe vettem, hogy megkapta-e az elmúlt hetekben a díjat a blog. ^^ Így sikerült kiválasztani a 5 számomra kedves blogot:
1. Christine  - Nem tudom, hogy szoktál-e díjakat elfogadni, de én nagyon szeretnélek vele megjutalmazni. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben csak ritkán tud bejegyzéseket írni, nekem még mindig a kedvenceim közt van. ^^ 
 2. Cukigyö - Csak pár hete találtam rá, de nagyon szeretem, mert az ő blogja is ilyen kis "mindenevő", mint a sajátom. (:
 3. Réka - Az övé volt a második magyar körmös blog, amire rátaláltam, és az első, amelyik aktívabb is. ^^ Nagyon szeretem a munkáit, ráadásul egy nap van a szülinapunk is. Ezúton is Boldog Szülinapot! (:
 4. Evelin - Rá csak a napokban akadtam. Imádom a munkáit! Annyira jó olvasni, nézni. Mindig arra gondolok, bárcsak engem sminkelne így ki. ^^ 
 5. Lakkfan - Verus  - Rá szintén a napokban akadtam. Ahogy a neve is mutatja, ő is inkább körmökkel foglalkozik, de nemcsak. ˘˘ Nagyon szeretem az ő posztjait is. 

Bizonyára észrevettétek, hogy a többségük beauty blog, nem azért választottam őket, mert átpártoltam volna, vagy hasonló, de rengeteg olyan kreatív blog van, akik már megkapták ezt a díjat, néhányuk nem is egyszer. Akkor meg miért ne örvendeztessek meg vele egy olyan bloggerinát, aki még nem kapta meg? :)
Remélem, mindenki örül a díjnak, legalább annyira, amennyire én örültem Klári megjegyzését olvasva. 

Akkor jöjjön az öt dolog rólam:
1. Kedvenc tantárgyam a matek, már elsős korom óta. Ennek ellenére nem mindig voltam jó belőle, most sem vagyok megelégedve magammal, ami a matek-tudásomat illeti. ^^ Az egyetlen tárgy, ami elég durván ki tud akasztani, ha nem megy a megoldás. 
2. Nagyon szeretem a hörcsögöket. Mindig van itthon 4-10 db. Ebből 4 állandó lakó. ˘˘ Jelenleg 7-en vannak.
3. Nem igazán tudok olyan filmeket nézni, ahol testvérek szerepelnek, avagy ilyen könyvet olvasni. Illetve tudok, de akkor sírok mint a kisgyerek. Nekem nincs testvérem, így elég érzékenyen érint ez a téma. :(
4. Kedvenc virágom a fehér rózsa, és a kála, cserepesben pedig az orchidea.
5. Óriási Talán Attila rajongó vagyok és remélem, ő nyeri majd meg a Megasztárt. ^^
+1: Isa vagy Bella? Mindkettő! Az Internet világában inkább Isa, a való életben Bella. De lehetek Izabella is, csak épp Iza vagy Izu ne, mert attól már borsózik a hátam. ^^

Uh... de nehéz volt összeszedni az 5 dolgot. ^^

Köszi szépen, hogy végigolvastad. ^^
Isa 
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből