2012. április 24., kedd

Blog | Bűvös számok: 111 és 250

Ez a 250. bejegyzés a blogon!! (: Szeretem az ilyen kerek számokat. ^^ Na de ezt csak most vettem ám észre, eredetileg másért írok most, mégpedig ezért:
Bizony-bizony, jól látjátok! 111 rendszeres olvasom van, aminek nagyon örülök! Köszönöm, hogy vagytok! :)
Christine a 111. olvasóm, akinek különösen örülök, hisz az ő blogja ösztönzött másfél évvel ezelőtt egy sajátra. Illetve volt már előtte is, de az nem volt az igazi. :D És annyira tetszett, amit Christine csinált, hogy végül én is létrehoztam a sajátomat, és azóta is imádom! ♥♥♥


Nagyon sok mindenkit megismertem a blogom által, sokan tértek hozzám vissza nap-mint nap, amiért hálás vagyok! Rengeteget jelent nekem a jelenlétetek! :) 


Ennek örömére nemsokára, talán jövő héten, jövök egy új játékkal! 


Szép napot mindenkinek! 
Isa

4 megjegyzés:

 1. Szia! Gratulálok a szép kerek számokhoz! Az embernek az ilyen számok ösztönzésre inspirálnak. További jó munkát kívánok!

  VálaszTörlés
 2. Gratula a bűvös számokhoz, és a blogodhoz:)

  VálaszTörlés
 3. Komolyan miattam kezdtél el blogolni?:O Én meg itt már jó ideje hanyagolom a blogomat... De azt hiszem, jó kifogásom van most:))

  Viszont neked kívánom, hogy még nagyon-nagyon sokáig kitartson ez a lendület, mert szeretem olvasni a bejegyzéseidet, még ha nem is írok mindenhez kommentet. Szeretem, hogy olyan sokszínű vagy! És gyönyörűek a körmeid:)))
  Szóval gratula a bűvös számokhoz!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen, lányok! :)

  Christine, igen, te adtad az utolsó, óóóóóriási löketet! Addig csak nézelődtem, aztán ráakadtam a blogra, és azt gondoltam "nekem is egy ilyen blog kell". Annyira tetszett amit csinálsz, ahogy csinálod. :) Hogy mindent vezetsz. ^^ Keresztszemezésre is tőled kaptam a nagy inspirációt. :D

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből