2017. május 17., szerda

Manikűrvadász | 32. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Végre el tudtam készíteni a legutóbbi forduló összefoglalóját. Az új vadászókat szeretettel üdvözlöm a köreinkben, a régebbieknek köszönöm az ismételt részvételt. Nem is húznám továbbaz időt, jöjjenek a manikűrök. Ahogy az lenni szokott, fent a levadászott, alul pedig az inspirációul szolgáló manik lesznek láthatóak.


1. Thimmyke nem először vadászott Dorcy-tól, de ismét jól állta a sarat, egy gyönyörű szivárványos-nyomdás manikűrt alkotott újra.

2. Dorcy nagyon örült, hogy ezúttal PP-től vadászhat. A rengeteg kiszemelt manikűr közül végül egy álomfogós alkotás esett áldozatul, melyről egy kis kulisszatitok: PP is úgy ihletődött a készítésénél, mégohzzá Mannától.

3. PP ezúttal a jelenleg fordulónk házigazdájától, Bettitől zsákmányolt egy scald-gradient manikűrt. Szerintem szuper lett! Picikét irigykedem is, mert az én scaled graadient manim annak idején elég gáz lett szerintem. :D

4. Betti is zöld vonalon mozgott, ami a színvilágot illeti. Sőt, a színátmenet is maradt, csak éppen scaled gradient helyett nyomdázással dobta fel. Ihletét ZsebBoszitól merítette.

5. Zsebboszi is nyomdát használta fegyverként, de ő picit csavart a dolgon és matricát készített, követve Manna eredetijét.

6. Manna rögtön két manikűrt is levadászott Mannától. Az első egy virágos, matricás kék manikűr volt, amivel Manna - véleményem szerint alaptalanul - nem volt teljes mértékben megelégedve, így születhetett meg a második manikűr, méghozzá egy rózsaszín tollas alkotás.


7. Andi szintén nem először vadászott Ágitól. Ezúttal, elmondása szerint, könnyebb dolga volt, mint legutóbb, egy mutatós nyomdás darabot vadászott le.

8. Ági ebben a fordulóban Melcsi háza táján garázdálkodott, zsákmánya egy színámenetes, rózsás manikűr lett.

9. Melcsi szintén két manikűrt készített Akane-től, egyet az eredeti, pink színben vadászott le Akanétől, aztán a minta maradt, de a rózsaszínt kékre cserélte. Szerintem mindkét változat nagyon jó lett.

10. Elzát már régóta követem Instagramon, nem csak a manikűrjeit, de a stílúsát is nagyon szeretem. Nagyon örültem, hogy ő is becsatlakozott a vadászós táborunkba, sőt, még egy blogot is létre hozott (nem csak) a Manikűrvadász kedvéért. Már első körben sem vlt könnyű dolg, hisz Zsebboszitól kellett vadásznia.

11. Nagy örömömre ebben a fordulóban ketten is vadásztak tőlem, az egyik lány Réka volt, aki egy általam is nagyon kedvelt, egyszerű manikúrt alkotott újra.

12. Akane szintén nem először vadászott tőlem. Ezúttal egy trópusi nyomdás, bohókásan színes lakkozást alkotott újra.

13. Utolsóként zárom a sort. Én Thimmykétől vadásztam, amit már nagyon régóta szerettem volna. Nem volt könnyű dolgom, hisz nagyon sok manikűrt mentettem le tőle. Végül egy nemrég készült manit alkottam újra, ami már a készültekor nagyon tetszett.


Nagyon szépen köszönöm, hogy ismét velem vadásztatok. Öröm az ürömben, hogy bár kevesn vagyunk, legalább újra tudtam átvezető szövegeket is írni a képekhez, nem csak a linkeket osztottam meg veletek.

Bettinek nagyon köszönöm, hogy elfogadta a szervezést és az ezzel járó feladatokat. Csodás munkát végzett! ♥
A 33. forduló házigazdájának kiléte is megvan már, Nagy örömömre el is vállalta a felkérésem, így örömmel tudatom veletek, hogy a következő Manikűrvadászt
Andi, a 
bloggerinája fogja szervezni, ezért érdemes a következő napokban gyakrabban felkeresni a blogját, hogy a 33. forduló információirólidőben értesüljetek.

Az összes forduló összefoglalóját ezen a linken érhetitek el. Ne feledjétek, #Manikűrvadász megtalálható Instagramon is @manikurvadasz nicknév alatt. Ha alkottok, ne feledjetek nejelölni (tag-gelni) a fotókon, hogy én is, illetve mások is könnyebben eltaláljanak a bejegyzésetekhez! ;)

Vadászatra fel!
Szép napot mindenkinek!

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből