2016. augusztus 8., hétfő

Manikűrvadász | 27. forduló - Saját manikűröm

Sziasztok!

Ebben a fordulóban Helie-t kaptam páromul. Rögtön tudtam, hogy melyik manikűrjét szeretném újraalkotni, de ennek ellenére jó szokásomhoz híven végignéztem az eddigi összes munkáját és végül megváltoztatva döntésemet ezt a nyomdás, egyszerű manikűrt készítettem el.


Alapnak az ANNY I'm in Heaven lakkját használtam, ami bár gyönyörű árnyalat, lassú száradási ideje alatt eddig nem nagyon használtam. Most viszont egész hamar megszáradt, csodálkoztam is. :)
Az új hatalmas fejű BPS nyomdapárnámat próbáltam ki ennél a manikűrnél, az egyik kedvenc lemezemről, a  Topatopa  TP 03-asról van a minta, melyet a Moyra No. 03-as fehér árnyalatával vittem fel. mennyi hármas! :D
Nem ez lett életem fő műve, de azért szerintem egész kis viselhető lett. Az átlátszó nyomdapárnával meg még barátkozni kell - bár az az előzővel sem jött össze. Én valahogy nem jövök ki jól ezekkel a clearjelly párnákkal...Többiek alkotása:

9 megjegyzés:

 1. Nagyon jól el lett találva! (-:

  VálaszTörlés
 2. nagyon jó lett, szeretem az ilyen tribal mintákat, főleg nyáron :)

  VálaszTörlés
 3. Vidám, nyárias mani lett :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó lett :) Nagyon szép az az alapszín :)

  VálaszTörlés
 5. Kellemes színe van, gyakran én is ilyesmit viselek, "dolgozós manikűr", nem feltűnő, mégis van benne valami pláne.

  VálaszTörlés
 6. Köszi szépen lányok! Örülök, hogy nektek is tetszik úgy az alaplakk, mint a manikűr! :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből