2016. augusztus 20., szombat

Manikűrvadász | 28. forduló - Felhívás

Forrás

Sziasztok lányok!

Újabb fordulóhoz érkeztünk. Remélem, még ti is olyan nagy izgalommal és örömmel várjátok az újabb és újabb fordulókat, mint én. :) Egyszerűen nem tudom megunni. Ezúttal kicsit hosszabb lesz a jelentkezési idő, mert nem tudom, mikor kerülök majd internet közelbe.

Gondolom, már sokaknak nem kell bemutatni ezt a kezdeményezést, az újonnan idetévedőknek viszont összegezném pár szóban. A Vadászat lényege, hogy a jelentkező lányok (bloggal rendelkezők és nem rendelkezők egyaránt játszhatnak!) között kisorsolunk egy sorrendet, így mindenki kap egy blogot, ahonnan egy manikűrt kiválasztva elkészíti azt, majd a megadott időpontban közzéteszi a blogjában, illetve ha nem rendelkezik bloggal, két nappal a határidő előtt elküldi nekem e-mailben, hogy vendégposzt keretén belül közzétegyem én is.


Az időpontok:
Jelentkezés határideje: 2016. szeptember 30., péntek, éjfél
Sorsolás: 2016. október 01., szombat - De sajnos az sem kizárt, hogy csak pár nappal később sikerül kitenni.
Posztolás időpontja: 2016. november 7., hétfő, 18:00


Hogyan lehet jelentkezni?
  • Mint minden fordulóban, most is két csoportot különítünk el:
    • 1. azok a lányok, akik nem rendelkeznek bloggal VAGY rendelkeznek bloggal, de még nincs 30 manikűr rajta
    • 2. akik bloggal rendelkeznek ÉS több mint 30 manikűrt posztoltak már
  • Írj az oldalsávban olvasható e-mail címre, melyben elküldöd a blogod elérését (ha van), és ha nincs még 30 manikűr, azt is itt jelezd, kérlek. A téma az átláthatóság érdekében "Manikűrvadász 28. forduló" legyen.
  • Mielőtt jelentkeznél, bizonyosodj meg róla, hogy elolvastad a kezdeményezéssel kapcsolatos új szabályzást, melyet itt érhetsz el.


Minden e-mailre válaszolok előbb vagy utóbb, így ha nem kaptál választ, valamilyen úton-módon jelezd, hogy gubanc van (például itt, a bejegyzés alatt megjegyzés formájában).

Megköszönném, ha a bloggal rendelkezők kitennék oldalsávba a képet, és egyéb hirdetésért is hálás vagyok, hadd jusson el minél több helyre a forduló felhívása. Minél többen vagyunk, annál mókásabb! ;) Természetesen, nem kötelező a megosztás, hirdetés, tehát nem von semmit maga után, ha valaki mégsem teszi.

Remélem, nem hagytam ki semmit, ha mégis, sikítsatok. :)

Vadászatra fel! ;)
Bella

3 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből