2016. augusztus 19., péntek

ManiCute | Color blocking

Sziasztok!

Szóltam a ManiCute-os lányoknak, hogy nem fogok ezen a héten manit készíteni. Aztán vasárnap este fuccsba ment a programom, így leültem lakkozni. Vasárnap elkészítettem, hétfőn meg letakarítottam a körmöm szélét. Viszont annyira nem jött be a végeredmény, így elég hamar megszabadultam tőle.


Használt lakkok, eszközök: Moyra No. 35 (fekete), Rapsodi 311 (rózsaszín), Rapsodi 305 (narancssárga), Umbrella (sárga), zöld franken, Rapsodi 340 (kék) + BP-L009, rózsaszín kínai nyomdapárna - még mindig ezzel tudom leginkább felvenni a mintákat.


Ilyen volt vasárnap éjjel, mielőtt lefeküdtem. Tisztogatni és fotózni már éjjel kettő magasságában nem volt energiám, viszont a színeket jól visszaadja.


Többiek alkotása:

7 megjegyzés:

 1. Pedig jó ez a mani, nem tudom, mi bajod vele. A színek fantasztikusak, az elgondolás is! Nekem nem lenne lelkierőm 10 körömre stamping decalt tenni, de most már van ecsetszettem, szilikonlapom, már csak idő kellene, hogy kettőnél több körömre csináljak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem most ez is csak négy körmömre készült, így is órákig szöszöltem vele. :)

   Törlés
 2. Szerintem is nagyon jó, látványos, jókedvre derítő manikűr :)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is mutatós manikűr lett :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből