2016. augusztus 13., szombat

Blog | Név- és design váltás: Vaníliamámor

Sziasztok!

Már többször említettem a blogon, hogy szeretnék dizit váltani (pl. a Tervek 2016 bejegyzésben is). Egyetem, vizsgák, majd államvizsga miatt sosem volt időm jobban belemászni a kódba, no de július végén végre akadt pár szabad napom, hogy hozzálássak az új kinézet megalkotásához.


Már szinte egy éve foglalkoztat a gondolat, hogy blognevet szeretnék váltani. Igazából nem is váltanám, a felvállalni szerintem a megfelelő szó. Mert amióta a blog létezik, mindig is a "vaniliamamor" domain alatt futott, de sokáig elzárkóztam attól, hogy ez Vaníliamámor Blog lenne. De igazából ez a név a hat év alatt annyira eggyé nőtt velem, hogy már én magam is úgy érzem, hogy ez a Vaníliamámor Blog és én vagyok Vaníliamámor Bella.
Azt is sokat hangoztattam, hogy szeretném, ha ismét visszatérnék a kezdetekhez és sokféle témakörben születne bejegyzés. S bár valószínű, hogy erre a váltásra idén már nem kerül sor, de úgy érzem, hogy ez a névválasztás egy jó kezdet lehet hozzá.

Nagyon nagy köszönet illeti Cinc barátnőmet, amiért bármikor bármivel zargattam, türelmesen válaszolt. Neki küldtem a pillanatképeket a dizi készüléséről is. Végül aztán csak nem bírtam magamban tartani, így aki a személyes Instagramomon követ, már láthatott ott egy képecskét. :)

Sok meló volt eddig eljutni, de még mindig nem sikerült mindent megvalósítanom. Szép lassan dolgozgatok majd rajta. :)

Nosztalgiázásként egy kép a lecserélt ruháról. Kinek melyik tetszik jobban?Szép napot!
Bella

7 megjegyzés:

 1. Kicsit nekem szemzavaró a fejléc de majd megszokom. A színek jó, az elgondolás jó, csinos, de elsőre nekem kicsit ütős.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Remélem, ha megszokod, már nem lesz zavaró a fejléc sem. :)

   Törlés
 2. Nagyon tetszik az új blognév! :)
  Igazából én mindig azt hittem, hogy ez volt a blogod neve eredetileg, csak valamiért megváltoztattad. Csodálkoztam is, hogy vajon miért, mert annyira tetszett a vaníliamámor kifejezés, az első pillanattól.

  Tetszik az új dizájn, egyedinek lkátom, és igen, valóban picikét vibráló, szokatlan, de üdítő színfolt a palettán, mert mostanában azért sokszor futok bele egyenruhába bújtatott blogdizájnokba, amik oké, hogy letisztultak, meg minimalisták, meg okosan adagolják az apró, figyelemfelkeltő részleteket, összhangot, stílust, de valahogy mégis szürkének érzékelem őket emiatt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nemcsak szürke, hanem baromira összekeverhetőek :) Ha régóta olvasok egy bloggerinát, akkor persze nem keverem össze őket, de amikor újként olvasgattam és fele blog minimalista fekete-fehér volt, nem tudtam őket megkülönböztetni, melyik blogot olvasom. Szóval ez mindenképpen jó választás, egyedi!

   Törlés
  2. Igen, ezt én is észrevettem már. Eredetileg az én elképzelésemben is egy egyszerű, letisztult sablon volt, aztán valahol mégis kisiklott a dolog, mert ez született belőle. De igazból egyáltalán nem bánom, mert ez egy igazán bellás sablon, ez vagyok én. Egy olyan minimalista sablon nem passzolna hozzám. :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszik az új dizi, igazán ütős lett. :) Nagyon ügyes vagy, és kitartást a blog további alakulásához. :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből