2012. június 19., kedd

Teszt | S-he Stylezone 317

Sziasztok!

Még a nyuszi hozta a lakkot. :) külön története van. ^^ Történt ugyanis, hogy barátnőmmel elmentünk a városba sétálni, aztán betértünk a DMbe, a pénztárhoz érve aztán megpillantottam ezt a szépséget! azt hittem, rosszul látok. pont olyannak tűnt, mint a Chanal Péridot lakkja, és csak egy volt belőle! Nálam meg nem volt pénztárca... azt hittem, rosszul leszek! :D Persze, direkt azért nem vittem magammal a pénztárcámat, csk pár lejt, hogy ne essek kísértésbe. :D De ezúttal nem sikerült, egész éjjel azon filóztam, vajon reggel még meg lesz-e... Másnap reggel első utam a DM-be vezetett, és ezzel a szépséggel tértem vissza! :)
A képek még áprilisban készültek, az első napsugaraknál.^^ Annyira gyönyörű óarany-olíva színe van! engem egyszerűen elvarázsolt! :) Edina készített egy összevetést a Péridot-tal, valóban lehet a dupe-jének nevezni! A Lakkomlakkom blogon olvashatjátok Edina véleményét!Ez a bejegyzés eredetileg vendégposzt lett volna egy blogon, de végül nem jött össze, így végre közzéteszem itt a bejegyzést, és a véleményemet.


Előnyök:
*Legnagyobb előnye a színe, hisz látszik, a CHANEL Péridot lakkjának kistesója, már-már ikre ez.
*Nekem bejött az ecset. Lehetne laposabb is, de így is szépen lehetett vele dolgozni, a szálak nem akartak külön életet élni, nwm császkáltak el.
*Hosszan tartó: Én egy hétig használtam, alig kopott meg a végén. A 8. napi tusolással egybekötött hajmosás tette be neki az ajtót, akkor egy-két ujjamról pattogtak le kisebb darabkák. Mindez úgy, hogy nem használtam se alap-, de fedőlakkot, de az is igaz, hogy nem is mosogattam, max poharakat öblítettem el, de az nem igazán roncsol. ^^

Hátrányok:
*Aki hosszú körmökkel rendelkezik, problémát okozhat a kis kupak.
*Fedhetne jobban is. Én két réteget használtam, de látszik, hogy itt-ott bizony elkelne a három is.

Ugye milyen csodás? *.* ♥ Én egyszerűen nem tudom megunni. :D Mondjuk nem is használom túl gyakran. :D


Nektek van Péridot vagy Péridot dupe lakkotok? Meg vagytok vele elégedve?


Bella

8 megjegyzés:

 1. One more Peridot dupe - but very gorgeous, thanks for sharing!!

  VálaszTörlés
 2. jó ez a zöld szín:)
  itt meg egy nekedvaló játék: http://passion4polishdotcom.blogspot.dk/2012/06/give-away-nail-art-starter-kit.html

  VálaszTörlés
 3. Köszi szépen! Ugye milyen jó? Imádom!
  Inga, köszi szépen, ki is töltöttem. ^^

  Maria, thanks too. :) Is one of my favorite polishes. :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből