2011. április 3., vasárnap

Kreatív | Másfél év után ideje volt...

...hogy befejezzem. (: Még az első karkötők közt van, sőt, a legelső, amit ezzel a technikával kezdtem el. Hónapok óta a pénztárcámban hordtam, majd majd' egy hónapig a suliban várakozott, aztán pénteken órák alatt be is fejeztem. :D Rég csináltam olyat, hogy órák alatt csomóztam. Jó volt. :D

4 megjegyzés:

 1. A tanárok mit szóltak hozzá?:) Egyébként nagyon jó lett:))

  VálaszTörlés
 2. Az ápr. 1-re való tekintettel különösebben senki sem akadt ki. :D De volt már rá példa, hogy a tanárnő megkért, tegyem el és figyeljek az anyagra... ők nem is tudják, hogy csomózás közben is lehet figyelni.
  Köszönöm a dícséretet. (:

  VálaszTörlés
 3. Nagyon nagyon ügyes vagy:D
  én is csomóztam karkötőket, de annyira meguntam már:D
  nem tanultam meg csak pár technikát:) de meguntam :D én suliban is csomóztam, és mindig megszóltak a tanárok:)) de olyan jó unalomölő volt.
  Am még mindig megvan a dobozkám, amiben az el nem használt tiszta új cérnák vannak:D és a karkötőket is használom, brá egy csomót elajándékoztam:)
  Most a fimóval próbálkozom, és úgy látszik ez megy nekem. ehhez még türelmem is van.
  nemrég tévedtem ide, és még maradok, nézelődök.:)
  nagyon ügyes vagy, gratulálok:D
  főleg azok a vastag könyvjelzők. na azokhoz egy tehernyi türelem kell, ami nekem nincs:)

  VálaszTörlés
 4. Xinti, köszönöm szépen!
  Várlak vissza máskor is! (:

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből