2011. április 10., vasárnap

Irodalom | Gyilkos Banda – egy év Agatha Christie-vel

Három hónap elteltével most már ideje volt ráakadnom a Gyilkos Banda – egy év Agatha Christie-vel  csapatra (de talán nem ez a legmegfelelőbb kifejezés). Mivel nagyon szeretem Agatha Christie-t, és szándékomban áll elolvasni az írónő összes művét, gondolkodás nélkül csatlakoztam. :) Mondjuk egy év alatt biztosan nem fog sikerülni, de azért kiváncsi vagyok, hogy a 12-es lista meg a különböző olvasmányaim mellett mennyit sikerül majd elolvasni. :) Részleteket a fenti linkre kattintva olvashattok. :)

2 megjegyzés:

  1. Elsőre csak annyit tudtam mondani, wow. Másodszorra, hogy énisénisénis! Harmadszorra, mennyi???
    Én még a 12esből sem olvastam semmit, de erre is muszáj jelentkeznem azt hiszem:))

    VálaszTörlés
  2. Ezzel én is így voltam. :D Ma hamarabb végeztem két órával, így a könyvtár fele vettem az irányt, nem tudtam megállni, hogy a házi olvasmány mellett még ki ne vegyek két Christie könyvet. Már alig várom, hogy olvashassam, csak az a gond, hogy holnap 3 TZt írok, így ma már nem hiszem, hogy maradna rá időm.
    Én szerencsére a 12es listával egész jól haladok, eddig sikerült egy hónap-egy könyv alapon haladni. Remélem, ebben a hónapban a májusi adagot is be tudom fejezni, a jövő hónapom túl zsúfolt lesz. (:

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből