2011. április 4., hétfő

Személyes | Néha elég egy SMS (:

Ma este ezt az üzenetet kaptam az egyik kedves barátnőmtől:

"Néha elég egy szeretlek, egy suttogás, egy köszönöm, egy őszinte tisztelet... Annyira könnyű valakit boldoggá tenni, és akkor miért nem tesszük? Küld el ezt az SMS-t azoknak, akik fontosak neked, akik megnevettetnek, amikor valóban szükséged volt rá, és azoknak, akik rámutattak a pozitív dolgokra, amikor rossz passzban  voltál, azoknak, akiknek a barátsága fontos neked, és akikről nem tudsz lemondani.Majd gondolkodj el, hogy te miért kaptad! Ha nem küldöd tovább, semmi rossz nem tud történni, de elmulasztod a lehetőséget, hogy valakinek egy jó napot szerezz. :) :* "

Bár már SMS-ben is megköszöntem, itt is megteszem: Köszönöm Aliz drágám, valóban sikerült felderítened az estém! *ölelget*
Te kire gondolsz? ha nincs elég egységed üzenetre (nekem 4 üzenetbe jött ki), de szeretnéd megörvendeztetni barátaid, akár e-mailben is elküldheted nekik. Biztosan örülni fognak. :)

2 megjegyzés:

  1. Alig várom már a hétvégét, végre kiönthessem neked a lelkem:D Annyira felgyült mostanában minden, folyik ki a pohárból a sok fáradtság, kín és gyötrődés de időm mind akad arra, hogy egy jó barátnak mosolyt csaljak az arcára!:)
    Légy jó, hétvégén beszélünk:D:*

    VálaszTörlés
  2. Alizom, én is várom. :) Bepótoljuk az elmúlt hónapok lemaradását. :D :*

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből