2017. október 9., hétfő

ManiCute | Pulcsi minta

Sziasztok!

A mai bejegyzésben egy olyan manikűrt próbáltam ki, amit már régóta szerettem volna. Sajnos a végeredménnyel egyáltalán nem voltam megelégedve, csak a színek összeállítása és sorrendje tetszett, az viszont eléggé ahhoz, hogy adjak pár napot a manikűrnek és ne mossam le rögtön.


Nem akartam zselét tenni a körmeimre, úgyhogy végül úgy döntöttem, csak a mintát készítem zseléből. Az úgyis pár nap alatt lepattan, ha körömlakkra építem, hisz a két anyag nem kompatibilis egymással. Két réteg Eveline8+1 alapakra jöttek a minták, miután megkötött, jött a két réteg szín. Sajnos itt már alig látszott,hogy a lakk alatt van valami minta, ezért dísítettem még matt fedőlakkal is. Aztán fotózás nélkül nyugovóra tértem... reggelre meg látom, hogy kidomborodott az eredeti minta is. Már este sem volt a kedvencem a végeredmény, na de így még annyira sem jött be. A színkombinció viszont tetszik, így kibírok vele 2-3 napot. :)


Többiek alkotása:

3 megjegyzés:

  1. nekem nagyon bejön a 3D pulcsiminta, gondolom többféleképpen lehet megoldani, de én még sose próbáltam, kicsike vagyok én ehhez :D a színek is nagyon jók!!

    VálaszTörlés
  2. Ezeket a manikűröket mindig annyira szeretem! :)

    VálaszTörlés
  3. Érdekesen mutat de nem a kedvenceim közé tartózik ez a tehnika. Az oldalamon van egy BPS nyereményjáték, szívesen látlak.

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből