2017. október 28., szombat

Manikűrvadász | 35. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Végre sikerült leülni kicsit laptop elé értelmesebb dolgot is csinálni, mint filmet nézni - szánom bánom, de az utóbbi hetekben jóformán csak erre van kedvem abban a kevés szabadidőmben, amit itthon töltök.

Most viszont szépen bekuckóztam a meleg kis szobácskámba, Class FMnek köszönhetően magyar retró számokat hallgatok és a Manikűrvadászra készült csodásabbnál csodásabb manikűrökben gyönyörködöm. Tekintsétek meg őket ti is!

Ahogy az lenni szokott, a felső kép mindig a levadászott, míg az alsó az eredeti manikűr.


1. Az első bemutatott manikűr egy márványos alkotás, bevallom, nekem nagyon bejön úgy Manna verziója, mint Dóra eredetije.

2. Dóra egy igazán sokszínű manikűrt hozott a számunkra, melynek elődje Andinál található meg.


3. Andi rögtön két manikűrt is levadászott pp.-től. Az első egy nyomdázott lila, míg a másodikat lehetne akár Manikűrvadász a manikűrvadászban-nak is nevezni, mert ha jól emlékszem, pp.-t az én egyik manikűröm ihlette az elkészítésénél. :)


4. PP. (bal) ezúttal Ciiskánál (jobb) garázdálkodott, egy olyan manikűrt vadászott végül le, amit anno én is lementettem.

5. Ciiska kisebb kihagyás után tért vissza közénk, és rögtön két embertől is vadászott ebben a fordulóban. Az első manikűrt Barbitől alkotta újra.

A másik terület, ahol Ciiska vadászhatott, az Mesy blogja volt. Innen cuki rókát hozott nekünk.

6. Ez a forduló ismét a viszsatérők fordulója, hisz Barbi (jobb) is hosszabb kihagyás után csatlakozott ismét hozzánk. Ezúttal Dórától (bal) alkothatott.

7. Betti szintén egy fordulót kihagyva jött ismét vadászkörútra, ZsebBoszitól egy pöttyös, őszi manival tért vissza.

8. Timi is az őszt hozta el nekünk, méghozza Tessa leveles manija alapjául véve.

9. Tessa madárkákat csalogatott magához Myrkky Ágitól.

10. Újabb manikűrt isnpirált egy film, ezúttal Ági hozott egy Az ihletésű manit, melynek egy változata Elzánál látható.

11. Elza az aktuális fordulónk házigazdájától, Akanetől ihletősött, végeredmény egy geometrikus köröm-csoda lett.


12. Arabella rögtön négy manikűrt vadászott le Melcsitől. Az első egy világos, nyomdázott geometrikus manikűr lett.

A második manikűr szintén egy Manikűrvadász a manikűrvadászban, hiszen sokan elkészítettük már. Nekem személy szerint az összes elkészített manikűröm közül az egyik kedvencem volt, gondolom így voltak ezzela lányok is. :)

A harmadik manikűrről nekem a 2016-os év színei jutnak eszembe. :)

A negyedik, és egyben utolsó manikűr egy igazi őszi színkombinációban pompázó, leveles manikűr lett.

13. Melcsi a közelgő Halloweenre készülvén egy ijesztő töklámpásos manikűrrel rémisztgetett minket, melyet Mannától hozott el.

14. Ebben a fordulóban úgy alakult, hogy egy újabb visszatérőnk, Mesy alkotott tőlem, méghozzá egy nyárt idéző, fürdőruha inspirálta manikűrömet alkotta újra.

15. Én (jobb) most először garázdálkodtam Bettinél (bal), rögtön két manikűrt is elkészítettem tőle - bár ennél többet is mentettem le a gépemre.

16. ZsebBoszinak igazán sok minden összejött az utóbbi hetekben, s így bár a manikűr, melyet Timitől vadászott, idejében készen volt, a bejegyzéssel picit megcsőszott. Nem gond, mi örülünk, hogy végül elkészült!

Köszönöm szépen a kedves szavakat, melyekkel a posztjaitokban illettetek! ♥ Ismét szépeket alkottunk, viszont három név ezúttal is felkerült a Feketelistára. Lányok, kérlek próbáljátok szabadidő adtán pótolni az elmaradást, hogy a következő fordulóban is velünk induljatok zsákmányútra!

Köszönettel tartozom még Arabellának, hogy elvállalta és levezényelte ezt a 35. fordulót! Igazán jó munkát végzett.

Nem maradt más, mint hogy eláruljam végre, ki lesz a következő forduló háziasszonya. Akit ezúttal felkértem, az nem más, mint


Legyetek résen, a napokban kikerül nála a felhívás! ;)
Az eddigi fordulók manikűrjeit itt tekinthetitek meg, illetve ha van kedvetek, kövessétek a @manikurvadasz-t Instgramon is! ;)

Szép estét és hegyezzétek karmaitok! ;)

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből