2017. március 15., szerda

NOTD | Március 15

Sziasztok!

A mai jeles napra külön manikűrrel készültem. Csak most értem haza a munkából, így nem volt alkalmam hamarabb megosztani veletek.Ahogy az nálam viszonylag gyakran előfordul, nem ilyenre terveztem, de végül ilyen lett. Amiben máraz elején is biztos voltam, azok a lakkok: Molyra Chantal, AEngland Rose Bower, AEngland St. George.
Essence Ultra Gloss Nail Shine fedőlakkot használtam, ami szokásához híven jól el is rondította a végeredményt azzal, hogy elkente. :/

A melóhelyen megdícsérték a manikűrt és a fülbevalómat is. Meg a kokárdámat. Ahogy ma végigmentem a városon, egyik kezemen meg tudom számolni, hogy hány kitűzött kokárdát láttam. :( Ez azért valahol szomorú, mert emlékszem még, hogy gyerekkoromban (mikor még nem is lehetett üzletekbe kapni, nem őgy, mint manapság, hogy február végétől-március elejétől kezdve szinte mindenhol árulják) szinte mindenkinek ott volt kitúzve a mellén. Nálunk akkoriban a családban csak egy kokárda volt, még Édesapám hozta évtizedekkel azelőtt Magyarországról, és lehettem a kiváltságos, aki kitűzi az ünnepség idejére.

Ti ezen a napon részt szoktatok venni valamilyen ünnepségen, rendezvényen?

Szép estét!
Bella

2 megjegyzés:

 1. Szép manikűr. Nekünk is van egy maréknyi kokárdánk, még van, ami ki sincs csomagolva, tavaly sokat kaptam, a Lidlben vettem magyar terméket és ahhoz adták. Én feltűztem a gyerekeknek kabátra és ingre is, kellett az ünnepségre. 15-én nem mentünk sehová, betegség miatt, kicsit sajnálom, mert fagyizás is volt betervezve. De itthon is kokárdában mászkált a nagyobbik, mert 15-e volt :) Szerintem egy napig hordja mindenki 15-én, aki kimozdul, illetve ünnepségre kötelező is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik.
   Jobbulást nektek!

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből