2017. március 10., péntek

Kreatív | Trikolor karkotő


Sziasztok!

Az utóbbi két évben sajnos nem nagyon volt időm kézműveskedni, pláne nem csomózni. Most kész felüdülés volt ismét fonalat ragadni.


A színekben biztos voltam: piros, fehér, zöld. Pár éve már készítettem egy trikolor karkötőt, amit végül Cinc barátnőmnek ajándékoztam. Az évek során a karkötő elhasználódott, így most egy új darabbal szerettem volna meglepni születésnapja alkalmából.
A minta viszonylag könnyebb, nem is pont erre a végeredményre számítottam, de igazából meg vagyok vele elégedve, s ami ennél is fontosabb: a gazdájának is tetszik, már viseli is. :)Nektek hogy tetszik a karkötő?

Szép napot!
Bella

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, nekem nagyon tetszik! Én még általános iskolás koromban csomóztam karkötőket, csak azok nem lettek ilyen szépek. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, hogy tetszik! Én is elemistás koromban tanultam meg az alapokat. :)

      Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből