2016. május 21., szombat

Teszt | Moyra Metal effect kollekció


Sziasztok!

Mai bejegyzésben a Moyra egyik régebbi kollekcióját fogom bemutatni, melyet sajnos már kivont forgalomból, de új köntösbe bújtatva, a nyomdalakkok között ismét megtalálhatóak. Ha mégis tudtok még beszerezni a régi kollekcióból is pár darabot, szerintem tegyétek meg, mert remekül lehet velük nyomdázni.

Az összes manikűrhöz egy réteg lakkot használtam. A körmöm felületét előtte nem reszeltem le, és alaplakk sem került alá, ezért láthatjátok, mennyire kimutatja a köröm hibáit egy rétegben a lakk.

No. 301 - Bronz
Az egyik kedvencem az öt lakk közül. :)

No. 302 - meleg lila
A másik kedvencem az ötösből. :)
No. 303 - hideg lila
No. 304 - ezüst
No. 305 - arany
Itt próbáltam ki nyomdázással is. Nagyon szerettem ezt a manikűrt viselni. :)


Nektek megvan ez a kollekció? Szeretitek? Használjátok nyomdázásra?

Szép napot!
Bella

6 megjegyzés:

 1. Az ezüst, arany és bronz van meg, csak nyomdázásra használom őket, tökéletesek, ráadásul kevés pénzért :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen. Sajnos ebben a formában már nem nagyon fogjuk megkaparintani őket, nyomdalakként pedig valamivel drágábbak. De gondolom, árban még mindig jobban megéri, mint más nyomdalakk (bár nem tudom, nekem nincsenek nyomdalakkjaim - két 3ml-s, nagyon ramaty BPS fehér-feketét leszámítva).

   Törlés
 2. Pontosan az a hangyabokányi rusztikus kopottság (csak hangulat, valójában persze, hogy nem kopott) az, amitől én erre a kollekcióra azt mondom, hogy a valaha volt legigazibb metál.
  Ha végig megyek a színeken, újra és újra csak csodálkozni tudok, és képtelen vagyok kedvencet megjelölni...a bronzot persze gyakrabban veszem elő :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem azért sikerült kedvencet választani. Egyszerűen odavagyok a bronzért. :3 De olyan szinten, hogy sajnálom használni. :D

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből