2016. május 26., csütörtök

NOTD | OMD2013: Day 7 - Holo

Sziasztok!

Ere a témára hónapok óta eldöntöttem, hogy mit készítek... aztán ahogy az lenni szokott, útközben változott a terv. Direkt erre a témára kevertem a zöld holó lakkomat, viszont annyira megtetszett a vele készített teszt manikűr, hogy úgy gondoltam, majd azt hozom erre a témára... aztán ma ismét változott a kedvem és elkészítettem egy nagyon régóta kinézett manikűrt. :)


Ez a mani nem az én napom volt ami a lakkozást illeti... ma próbáltam vizes matricákat is tesztelni, de... brrr... ennyire még sosem gyűlt meg bajom matricával, persze, én voltam a hülye, de erről majd mesélek a tesztes bejegyzésben. ;)

Nagyon rég nem használtam ezeket a holo lakkokat, így elfelejtettem, hogy a két réteg között egy réteg átlátszó lakk cselt kell bevetni ahhoz, hogy az alsó réteget fel ne szedje... így három réteget kellett festenem, persze, a második után már tettem átlátszó lakkot.

Aztán az akril festék se akart megtapadni a körmömön, mert túl vizes volt... ha kevesebb vizet használtam, akkor meg egyáltalán nem oldódott semmi...-.-

De végül csak sikerült elkészíteni. Sajnos a napocskával régóta nem találkoztam, így lámpás képeken érvényesül csak a holo hatás, az ablaknál készült fotón egyáltalán nem jön elő. :( Pedig annyira gyönyörű. <3


Ablaknál, telefonnal készült kép
Használt lakkok: Moyra holo kollekciójának ezüst, rózsaszín, kék, arany és zöld lakkja, Moyra zselé hatású fedőlakk + fekete akril festék.

Nektek hogy tetszik a mani?

Szép napot!
Bella

2 megjegyzés:

  1. Jól néz ki! Nem is tudom, mikor kentem fel ezeket, pedig megvan mind, de csak nyomdázni szoktam velük. Nehéz felkenni őket, hamar kopnak, ez mindig elveszi a kedvemet tőlük, pedig csodaszépek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel én is így vagyok, csak ritkán használom őket, mert egyik réteg felveszi a másikat. Kell a kettő közé is egy átlátszó réteg. Fedőlakkal szerencsére bírja egy-két napig, de anélkül pár óra alatt lekopik, ami valóban siralmas teljesítmény. :( Viszont nyomdázáshoz valóban tökéletes.

      Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből