2016. május 17., kedd

Manikűrvadász | 25. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Ismét csúsztam kicsit az összefoglalóval, sajnos mostanság nem túl sok szabad idő adatik nekem. Azért remélem, túlzottan nem nehezteltek rám miatta. :)

A 25. fordulót Ciiska szervezte, amit ezúton is nagyon szépen köszönök neki! Az előző összefoglalóhoz hasonlóan most is a Levadászott -> Eredeti sorrendben írom az alkotókat, illetve a felső kép lesz a levadászott manikűr, az alsó pedig az eredeti.


1. PAncsi -> Nóra3. Bandita -> Fanni

4. Fanni -> Ciiska

5. Mesy -> Nóri

6. Nóri (jobb) -> Katy (bal)

7. Katy -> Dóra

8. Dóra -> Manna

9. Manna -> Akane

10. Akane -> Dorka

11. Dorka -> Lolli

12. Lolli -> Andi

13. Andi -> Barbi

14. Barbi -> Anna

15. Anna -> Melcsi

16. Melcsi -> Betti


17. Betti -> Adél

18. Adél (jobb) -> Noémi (bal)

19. Noémi -> Dorcy

20. Dorcy -> Nikkii

21. Nikkii -> Ági

22. Ági -> Liza

23. Liza -> Rosie

24. Rosie -> PAncsi

25. Anna -> Noémi

26. Emese -> Dóra

27 Halie -> Akane 

28. Ciiska -> Bella

29. Bella (alsó) -> Réka (felső)

30. Réka (Kamasz Lány) -> Bandita


Rekord számú, 5 jelentkező nem készült végül manikűrrel, őket (P. Réka, Nóra, Réka, Szandrus, Annabella) felírtam a FeketeListára. Ha mégis pótolják az elmaradt manikűröket, küldjék e-milben a linket.

Többieknek köszönöm a részvételt és a kedves szavakat, Ciiskának pedig a szervezést! :)

Még mindig nem veszem vissza a stafétát, így a következő, 26. forduló lebonyolítására egy már rutinosnak mondható bloggerinát kértem fel, aki már a 8. fordulónál is segített. Ő nem más, mint


Nézzétek majd a blogját, mert bármikor kikerülhet oda a következő felhívás! ;)

Szép napot!
Bella

6 megjegyzés:

 1. Sajnálom, hogy kihagytam a fordulót, azt gondoltam, hogy a baba születése előtt még lesz időm/kedvem/ihletem... remélem lassan lesz lehetőségem a pótlásra. Az egyik kedvenc manimat alkottad újra, nagyon tetszik :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már évek óta az inspirációs mappámban olt, örültem, hogy végre "felhasználhatom". :) Én is sajnáltam, hogy kimaradtál, de most fontosabb szerepkörben kell helyt állnod, mint a bloggerinaság. Majd visszatérsz és pótolsz, ha a babóca is, a kedved is engedi. :)

   Törlés
 2. Rendesen kitett mindenki magáért, gyönyörű alkotások készültek :)

  VálaszTörlés
 3. Halihó!
  Elkészítettem időben a manikűrt és hozzáadtam a kódhoz, emailben nem küldtem linket, nem tudtam, hogy kell :/// Közben a blogom új URL címre költözött... Linkelem a bejegyzést: http://pepitakastely.blogspot.hu/2016/04/manikurvadasz-25-fordulo.html?m=1

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nem kell külön e-mailt írni, csak a linket kell a linkgyűjtőhöz hozzáadni. Onnan viszont már nem értem el a blogodat, azt hittem, teljesen megszűnt. Köszi, hogy hoztad az új linket!
   Azt viszont kérlek a legközelebb tarts észben, hogy nem csak az eredeti képét, de a hozzá vezető linket is hozzá kell adni a bejegyzéshez, ennek elmulasztása, szintén fekete listára kerülést von maga után, míg a hiba javításra nem kerül. ;)
   Mivel most vadásztál velünk először, most megkerestem én a bejegyzés linkjét, és kitöröltelek a listáról.
   Várlak vissza a többi fordulóra is! ;)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből