2016. május 28., szombat

NOTD | OMD2013: Day 8 - Matte

Sziasztok!

Ma két bejegyzés is lesz, mert a tegnap nem volt időm írni, viszont az elmúlt hetekben annyi bejegyzésrevaló felgyűlt, hogy párhétre előre minden napra be van tervezve egy-egy téma, és nem szeretnék csúszni.

A mostani manikűr főszereplője ennek a ManiCute manikűrnek az eredetije.

Használt lakkok: RIMMEL SalonPro 237 Soul Session, Moyra no. 35, Golden Rose Holiday 82, Ingrid Cosmetics Love Story 258, Flormar Matifying Top-Coat

A kellemest összekötve a hasznossal, ez a manikűr egyben egy #BestieTwinNails kollaborációban is részt vett, Stavroulaval közösen egy Sensationals4u manikűrt alkottunk újra.


Nem ez lett életem legjobb leopárd mintája, de azért egy manikűrnek elment ez is pár napig. :)

Ti hogy viszonyultok a leopárd mintákhoz? Hát a matt felületekhez? Én most a matt rúzsokba szerettem bele, mindenképp szeretnék egyet beszerezni. :)

Szép napot!
Bella

3 megjegyzés:

  1. Nem szeretem az állatmintát, inkább csak máson nézegetem. Matt fedőm van, néha használom. Ettől függetlenül csinos manikűr, nagyon jó az a nude szín és szép hosszúak a körmeid.

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből