2016. február 27., szombat

Teszt & NOTD | BPS rombusz alakú sablon (nail vinyls)

Sziasztok!

Ma egy kettő az egyben bejegyzéssel kiszülők a számotokra, melynek a főszereplője a BornPrettyStore által tesztelésre küldött nail vinyl volt. Nem tudom, ennek van-e magyar neve? Talán manikűrös sablon?


A csomagban össze volt tűrve, s a hat hét utazás sem tett neki jót ebből a szempontból, mert nem tudtam azóta sem teljesen kiegyenesíteni, pedig hetekig nehéz könyvek alatt tartottam.


Ha kivágtuk a megfelelő darabot, simán le lehet húzni, mint egy hagyományos lehúzóst.


Én az alap alá fedőlakkot használtam, s miután az kopogósra száradt, csak azután ragasztottam rá a sablont - mint ahogy azt tesszük ragasztó- vagy díszítőszalagos technika használata alkalmával.
Használt lakkok: Natty 307, Maybelline Colorama 16, Ingrid Cosmetics Love Story 258, Golden Rose Holiday 82, Golden Rose Holiday 64, Moyra gél hatású fedőlakk


Használt lakkok: Moyra Metal effect 304 ezüst, Rapsodi 355 és Moyra gél hatású fedőlakk.A két manikűrhöz összesen egy sablont használtam el.Innen rendelhető meg, ha megtetszett - most kedvezményes! :)

Born Pretty Store weboldalán még számos, gyönyörűbbnél gyönyörűbb sablon és egyéb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Nektek tetszik a sablon?

Szép napot!
Bella

4 megjegyzés:

 1. Ööö, szegecsek?
  A sablonok engem annyira nem vonzanak valamiért, talán mert türelmetlen lakkozó vagyok és itt várni kellene a száradással, pedig szép manikat lehet csinálni velük.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Látszik, hogy nem otthonról írtam és épp ezer fele figyeltem. :D Köszi, hogy szóltál, javítottam! :)
   Igen, ugyanígy vagyok vele én is, nem szeretem a "ape-technikát", de ezt a vinylt mindenképpen ki szerettem volna próbálni. :)

   Törlés
 2. Nos, nekem naaagyon nem tetszik, hogy ilyen "gyűrötten" érkezett. :/
  És maga a matrica is jobban tetszene, ha egyenes lenne a csücske és nem ilyen lekerekített. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem történt hatalmas probléma, szerencsére a funkciója betöltésében nem okoz gondot, hogy meg van tűrődve, szóval különösebben nem zavar.
   Először én is nézegettem a lekerekített sarkakat, aztán véletlenül elfordítottam, akkor jött ki az a minta, ami a gyűrűs ujjamon is van. Nagyon hasonlít a kedvenc karácsonyfadíszeim mintájához, így abban a formájában rögtön a szívembe is lopta magát. Szerintem a megmaradt íveket is mind-mind így elfordítva fogom elhasználni. :3

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből