2016. február 17., szerda

NOTD | Addicts - Cute things

Sziasztok!

Picit eltűntem az utóbbi pár napban, melynek okairól most nem szeretnék beszélni, de aki követ Instagramon, szerintem sejti azt.

Nem is nagyon volt kedvem lakkozni, mégis nekifutottam. Viszont az új átlátszó nyomdapárnámmal semmire sem mentem, végül ez az egyszerű manikűr készült ez, befotózam, aztán mostam is. Az ilyen minták valahogy nem bejövősek nekem, nem hiszem, hogy tudnám őket viselni. Eredetileg ki szerettem volna festeni és matricával felapplikálni, de sem fehér, sem fehér nyomdalakkal nem jött fel a minta, utolsó próbálkozás volt ez a rózsaszín, de ekkor már úgy voltam vele, hogy épp jöjjön fel normálisan, aztán teszem is körömre és mosom le.


Használt eszközök: B.O. 75, ANNY Something blue + Moyra Celebration nyomdalemez

Többiek alkotása:

6 megjegyzés:

 1. Ezek a minták nekem sem jönnek be egyáltalán, de tetszik, hogy nem pakoltad fel az összes körmeidre, mert az trúl sok lett volna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy tűnik ebben is egyetértünk. :D Örülök, hogy tetszik így. Ha több körmömre sikerült volna felapplikálni, valószínűleg nekem is sok(k) lett volna.

   Törlés
 2. Nagyon szép a manikűr. :)
  Ezek a minták nekem is maximum a egy babaváró buliban állnák meg a helyüket vagy amikor bejelentik a baba érkezését. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Én is leginkább hasonló helyzetben tudom elképzelni a használatát.

   Törlés
 3. AZ átlátszó nyomda párnával először én sem boldogultam, de két-három használat után belejöttem és már nagyon szeretem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi a biztatást. Azóta elég gyakran nyúltam hozzám egész szépen összemelegedtünk. :D Már nem is nagyon használok másat, legfeljebb, ha matricázni kell. :D

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből