2016. február 12., péntek

Teszt | BornPrettyStore 3 mm-es, színes szegecsek


Sziasztok!

Instragramon elörömködtem, hogy újabb csomagom érkezett a BornPrettyStore webáruháztól. A csomagban lapuló termékek közül legelőször ezt a színes szegecsekkel teli tárgyát szeretném nektek bemutatni.

Egyik alkalommal, az egyik szegecs tetejéről lepattant egy kis festék, ez úgy a harmadik nap végén lehetett, szóval nem sokkal a lemosás előtt.
 Bár nagynak látszik a képeken, a valóságban nekem egyáltalán nem tűnt annak. Nem is esett le viselés közben, ha fedőlakkal fixáljuk, jól megtapad a körömfelületen. Fedőlakk nélkül még nem próbáltam.

Néhány manikűr:
Link


Link
Innen rendelhető meg, ha megtetszett - most kedvezményes! :)

Born Pretty Store weboldalán még számos, gyönyörűbbnél gyönyörűbb szegecs és egyéb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Nektek tetszenek a szegecsek?

Szép napot!
Bella

2 megjegyzés:

  1. 1-1 tetszik díszítésképpen, de az a tarka inkább csak blogra való, nekem sok lenne. (De nem én hordom, ugye.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem hordtam. :D Az már nekem is sok, de ahogy mondtad is: blogra való. :) Teszteltem, hogy hogyan néznek ki, úgyhogy felpakoltam. :D Csak a rózsásat és a rózsaszínt hordtam, azokat viszont nagyon-nagyon szerettem.

      Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből