2014. szeptember 11., csütörtök

Manikűrvadász | 11. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Elérkeztünk a 11. forduló végéhez is. Ebben a fordulóban a stafétát PAncsi vitte tovább, akinek ezúton is köszönet a munkájáért! Ahogy az lenni szokott, most is remek alkotások készültek. Nem is húznám tovább az időt, lássuk őket!




1. Rögtön egy olyan leányzó alkotását mutatom be nektek, akinek ez az első vadászata. Ő nem más, mint Nóri. Nagyon örülünk, hogy csatlakoztál hozzánk, remélem, jó szokásoddá válik a közös vadászat! ;) Nóri egy tribal mintás manikűrt választott (LakkalandokJudittól . Szerintem nagyon ütős végeredmény lett.

2. Judit, a Lakkalandok írója, egy nagyon csajos leopárd mintás manikűrt alkotott újra Nikkiitől. Nekem nagyon bejött, úgy az új mani, mint az elődje.

3. Nikkii manikűrjének színvilágát egyszerűen imádom! Alapul Petra egyik zebra mintás manikűrje szolgált.

4. Petra ezúttal Lollitól vadászott. Egy igazán vagány szegecses manikűr lett a végeredmény, melynek alapjául egy Petra által kevert lakk szolgált.

5. Lolli egy nagyon szép manikűrt készített, melyhez az ihletett Azrail egyik glitteres lakkozása adta. Lolli elmondása szerint 5 napig viselte a manikűrt, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egyáltalán nem csodálom, hisz gyönyörűséges lakkozás született.

6.  Azrail elhozta nekünk a pálmafás nyarat, ugyanis egy ilyen témájú manikűrt vadászott le, majd alakított át Riotól. Nekem nagyon tetszik mindkét lány megoldása, imádom őket! :)

7. Rio Blake is nyári hangulatot visszaidéző (avagy tovább húzó) manikűrt készített, egy vagány matrózos lakkozás született, melynek ötletét Noémitől (NaomiBlog) vadászta le.

8. Noémi (NaomiBlog) egy csillám-csoda manikűrt alkotott újra Nikitől, a Lakkjegyzet blogról. Bal oldalt az eredeti, jobb oldalon a levadászott, Noémi-féle változat látható.

9. Niki, a Lakkjegyzet bloggerinája fehérben és mentában álmodta újra Fanni szivárvány waterfall maniját.

10. Fanni a Nagy Mosoly Blog írója egy számomra nagyon tetsző, halványrózsaszín manikűrt készített, melyhez az ihletet Dii csillámos csodalakkozása adta.

11. PAncsi, a mostani forduló házigazdája ellen igencsak összeesküdtek az istenek, de ő szerencsésen túljárt az eszükön, így született meg ez az őszi színekben pompázó, nyomdázott manikűr, melyet Szilvitől, a K-öröm bloggerinájától vadászott le.

12. A következő manikűr igazán forró hangulatot varázsol, ugyanis lávás manikűr született, az alkotó pedig nem más volt, mint Szilvi (K-öröm), az ötletet Barbitól vadászta le.

13. Barbi egy nálam is nagy kedvenc, az ikat mintát nézte ki Ciiskától. A különbség köztem és Barni között csupán annyi, hogy ő szépen el is tudta készíteni, míg az enyém csak a legjobb szívvel mondható sikeres próbálkozásnak. :D

14. Ciiska egy álomfogós manikűrt választott Pannitól (Panka's beauty), az alapkoncepción ne változtatott, csupán egy kissé ciickásabbá tette.

15. Panni (Panka's beauty) egy színátmentes-csillámos manikűr választott Ivettől (Kreatív Sarok), melyet aztán saját stílusa szerint alakított át. Nekem nagyon tetszik a színvilága. Egyszerű, mégis csodaszép.

16. Nera Miss Sziszitől választott egy rózsaszín-fehér átmenetes manikűrt. Véleményem szerint jó választás volt. Mutatós manikűr készült.

17. A következő manikűr a csíkok jegyében született, Miss Sziszi ugyanis egy ilyen tematikájú alkotást vadászott le, majd alakított saját szájíze szerint át Ági (Nicetiesinmylife) blogjáról.

18. Úgy tűnik, hiába van nyakunkon az ősz, a tengerész manik még mindig nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen Ági (Nicetiesinmylife) is egy ilyen témájú manikűrt vadászott le Noémitől (Noinails).

19. Noémi a Noinails írója egy ruffian manit készített el a Kremmania.hu -ról. Szerintem nagyon jó lett a végeredmény! :)

20. Bandita most vesz először részt a vadászaton, de nagyon remélem, nem utoljára! ;) Rögtön mély vízbe is lett dobva, ugyanis Mannától kellett választania, és végül sikerült is, mégpedig egy pávás alkotást. Kik követik a blogomat, tudják, hogy mennyire odavagyok a pávás dolgokért, így értelemszerűen ez a mani is rögtön belopta magát a szívembe. Hatalmas elismerés, amiért ilyen aprólékosan sikerült elkészítenie ecset segítségével a pávatollakat!

21. Manna Anditól csemegézett, s választása végül egy neon-nyomdázott lakkozásra esett. Élénk, vidám, fiatalos végeredmény született.

22. Andi egy világoskék-szegecses szépséget vadászott le Elíztől. Egyszerű, mégis csodaszép és elegáns lakkozás lett a végeredmény.

23. Elíz most vesz részt 10. alkalommal a vadászaton, így egy elegáns manikűrrel készült, melyet Bree-től vadászott le.

24. A következő manikűr egy manikűrvadász a manikűrvadászban alkotás, ugyanis Bree választása Thimmykétől egy olyan lakkozás volt, mely egyik előző vadászatra készült. :)

25. Thimmyke időhiány miatt egy egyszerű csíkos-pöttyös manikűrt választott Zizitimtől. A színeken változtatott, így thimmykésebb lett. :)

26. Zizitim egy nyomdázós szépséget választott Mesy-től, ám a Testvérkódex bloggerinájával ellentétben ő inkább világos alapra nyomdázott.

27. Mesy-nek volt alkalma ebben a fordulóban egy új technikát is kipróbálnia a Bia blogjáról levadászott manikűr elkészítéséhez.

28. Bia Judit (Snowdrop) egyik lepkés lakkozását alkotta újra, némi változtatásokkal. Nekem nagyon tetszik a végeredmény. A lakkra pedig nem is lehet szavakat találni. <3

29. Judit (Snowdrop) egy minonos cukiságot vadászott le Mazsolától. Nézzétek:

30. Mazsola egy cuki cseresznyés manikűrt alkotott, melyet kicsit magaménak is érzek, hiszen Katy elmondása szerint a manikűrjét az én gyümölcsös manim ihlette. :)

31. Katy az elkészült manikűrjéhez az én legújabb kedvencemet használta, a Golden Rose JJ 103-as csillámcsodáját, így érthető is, hogy engem azonnal megvett kilóra. Amúgy egy visszafogott, egyszerű lakkozás született, melynek kevésbé visszafogott nagytestvére Anettnél látható.

32. A következő manikűr elrepít minket egy képzeletbeli galaxisba, ugyanis Anett egy pasztell színekben pompázó galaxis manikűrt vadászott le Nóritól.

33. Ezúttal tőlem Dii választott. Nagyon izgultam, hogy milyen manikűrt választ. Egy watercolor manit alkotott újra, nekem nagyon tetszik az ő alkotása is. Sőt, talán leheletnyivel jobban is.

34. És végül, de nem utolsó sorban, az én alkotásom egy needle marble szépség lett, melyet PAncsinál láttam meg, s mondhatom, szerelem volt első látásra. Egyszerűen imádtam hordani. <3

Nagyon szépen köszönöm mindnekinek a mostani fordulót is! Remélem, legközelebb is legalább ilyen szép számban veszünk majd részt rajta. S ha már a következő fordulót említettem, ideje lerántani a leplet a következő házigazdánkról is, aki nem más mint

Szilvi a 

blog írója. Nézzetek be gyakran hozzá, mert nemsokára már nála is kint lehet a következő forduló felhívása! ;)

Az összes forduló innen érhető el!

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből