2015. október 29., csütörtök

Kihívás | Közelgő kihíások


Sziasztok!

Elég sok kihívás gyűlt össze, amit majd végig szeretnék csinálni, de egyelőre csak hármat mutatnék be. Ebből kettő december folyamán fog futni, a harmadikat még nem tudom, mikor fogom elkezdeni, de majd mindent szép sorjában. :) Részletek a továbbra kattintva. :)


1. Még a blogos és körmös pályafutásom elején bukkantam egy karácsonyos kihívásra. Akkor bár elkezdtem, de nem fejeztem be. Úgy döntöttem, idén ismét nekirugaszkodok, bár minden valószínűség szerint lesznek olyan témák, amiket összevonok.

2. Nagyon szeretem a színnel kapcsolatos kihívásokat, így egy percig sem volt kérdéses a számomra, hogy idén ismét útjára indítom a December Színei kihívásomat.

3. A nyáron elvégeztem az Oh Mon Dieu 2015 kihívást. Igen ám, de ennek van egy 2014-es és 2013-as változata is, amelyeket szintén szándékomban áll elvégezni. Szeretek időrendben haladni, szóval előbb a 2013-ast veszem elő. Még nem tudom,  hogy mikor kezdem el, sem azt, hogy milyen időközönként fogok vele jönni. Lehet, hogy egyik héten lesz két mani, aztán egy hónapig semmi... Csak abban vagyok biztos, hogy nem akarom a témákat erőltetni, így akkor fogok rá alkotni, ha éppen lesz rá kedvem és energiám (meg időm^^). :)

Hogy tetszenek? Van amihez ti is kedvet kaptatok? Ha van rá igény, a karácsonyi kihívásokhoz készíthetek inlinkz kódot. :)

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből