2014. január 8., szerda

Játék | Három éves a Bee creative with IsaBella - Blogszülinapi játék! - LEZÁRVA


Ahogy már a szülinapi tortás bejegyzésben is említettem, ma három éve született a blog. rengeteg szép percet éltem meg neki köszönhetően, sok új embert megismertem, akiket mára már a barátomnak tekinthetek, függetlenül attól, hogy a távolságnak köszönhetően élőben még nem sikerült találkozni velük, veletek.

A blog témája is megváltozott, észrevétlenül vált beauty bloggá, holott először a mindennapjaimat, olvasási élményeimet, receptjeimet, elkészült kreatív dolgaimat hivatott bemutatni. Néhol természetesen még most is felbukkan néhány ilyen poszt, s remélem, hogy 2014-ben sikerül megtartanom ama fogadalmamat, hogy minimum havi 2 gasztró poszttal jöjjek.Az előző játék kapcsán az egyik kommentelő megjegyezte, hogy nem tudja hova tenni a gasztró posztjaimat. Bevallom, valamikor két évvel ezelőtt én is gondolkodtam rajta, hogy külön blogot kéne létrehozni a manikűrjeimnek, de már akkor is tudtam, hogy nem telne az időmből két blog működtetésére, ráadásul az olyan lenne, mintha magamat osztanám szét. Ez vagyok én, sokszínű, rengeteg érdeklődési körrel, s ezt tükrözi a blogom is. Ha nem így lenne, torz képet mutatna rólam is, így nem fogok másik blogot is létrehozni, akit nem érdekelnek a gasztró, vagy a beauty témától eltérő posztjaim, nem kattintanak ide és ingnorálják azokat a bejegyzéseket.

Mielőtt rátérnék a játékra, gyorsan nézzünk egy kis statisztikás áttekintést:
A három év alatt ~830 bejegyzés született, ~3400 megjegyzés érkezett, melynek egy része természetesen az én válaszaim, illetve 251 rendszerem olvasóm van. E két utóbbit nagyon szépen köszönöm Nektek! Nagyon sokat jelent a számomra, hogy napról napra látogattok, kommenteltek!

És akkor most jöjjön a játék! Nagyon szomorú vagyok, mert az egyik lakkot, amelyet szerettem volna nektek vásárolni, már nem kaptam meg. :( Ez a Golden Rose híres Jolly Jewels 110-es példánya volt. De helyette beszereztem egy másik, hasonlóan híres példányt, melyet sokan az IsaDora Wine Crush dube-jaként tartanak számon, s ti magatok is láthattatok már posztot itt a blogon. Na, kitaláltátok már, melyik szépségről van szó? Úgy bizony, a Holiday 58-as árnyalatáról! :) Őt egészíti ki még három darab csodaszép Rapsodi lakk, melyből kettő az én tulajdonomban is megvan, és imádom őket! :) Illetve az üzletben találtam még díszítőcsíkot (ez volt az utolsó) így azt is hozzáadtam, hisz tudom, hogy még mindig akad olyan manikűrös lány, akinek még nem sikerült díszítőcsíkra szert tennie.A lakkok a következőek:


Mindössze három kötelező opció van, melyek együttesen egy esélyt jelentenek:
1. Légy a blog rendszeres olvasója.
2. Add meg az e-mail címedet, melyen elérhetlek abban az esetben, ha te nyered meg a csomagot
3. Oszd meg a játékot: ha van blogod, akkor ott, ha nincs blogod, akkor FaceBook-on.

Természetesen most is vannak plusz esélyek:
4. Lájkold a blog FaceBook oldalát (+1)
5. Kövess Bloglovin'-on. (+3)
6. Milyen bejegyzéseket szeretnél még látni? (+1)
7. 3 db vízjel felkutatása (+2-2)

No igen, elrejtettem három darab vízjelet három különböző bejegyzés legvégén. A bejegyzések 2011, 2012 és 2013-ban születtek, olyanokat választottam, ahol eddig kevesebb, mint 5 hozzászólás volt. hagyj a vízjeles posztnál egy megjegyzést és máris megkapod a +2 esélyt. Itt a játéknál csak azt írd le, hogy milyen néven hagytad a megjegyzést, illetve hány darabot találtál meg a háromból. Valószínűleg útközben fognak vándorolni a vízjelek, de továbbra is 2011, 2012, 2013-as bejegyzésekhez. :)
Nem muszáj egyszerre megkeresni a vízjeleket, de ez esetben azt kérném, hogy az újabb hozzászólást az eredeti hozzászólásotok alá Válaszként küldjétek el.
És a sokat emlegetett vízjel:


Ha szeretnél játszani, ezt a kitöltött kérdéssort küld el a bejegyzés alá megjegyzésben:
1. ________ néven vagyok a rendszeres olvasód.
2. E-mail címem:
3. Itt osztottam meg:

4. Ezen a néven lájkoltam az FB oldalt:
5. Ezen a néven követlek Bloglovin'-on:
6. Ilyen bejegyzéseket szeretnél még látni a blogon:
7. ____ db vízjelt találtam meg, _____ néven kommenteltem.


A játék határideje 2014. január 19., vasárnap éjfél!

Ne feledkezzetek meg a Manikűrvadász Szülinapi kiadására sem jelentkezni! ;)

Sok sikert és szerencsét a játékhoz!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből