2017. szeptember 5., kedd

Teszt | BPS sellőporok

Sziasztok!

A sellőpor nem újdonság körmös berkekben, egészen eddig viszont nem volt egy sem a birtokomban, ezért legutóbb zt is kértem a tesztelős csomagomba. A kapcsolattartóm nagyon aranyos volt, hiszen nem tudtam dönteni, és írtam, hogy vagy egyiket, vagy másikat küldje el, erre megkaptam mindkettőt. :)


Ilyen kis cuki matt zacsikban érkeztek, a kódjukkal ellátott matrica is van ragasztva a másik oldalukra. Én még mindig ezekben a zacsikban tárolom őket.A védőpapírt sem dobtam ki, mindig ráteszem azt is a tégely szájra, így biztosabban zár és tuti nem szóródik ki a finom por.

Először körömlakkra próbáltam ki. A körömágyam állapotáért elnézést kérek, nem én voltam a hibás, de ezt már ecseteltem ebben a bejegyzésben.
Körömlakkokra kenve is szép volt, de elég nehéz kitalálni, hogy mikor megfelelő a lakk száradási ideje. Volt, hogy a lakkot is felszedtem a simogatással, máskor meg hiába simogattam már, mert a lakk túlzottan meg folt száradva ahhoz, hogy belesimuljon a sellőpor.A szintén BPS-től kapott lila zselére simogatva is kipróbáltam. Imádtam! Ráadásul a zselé felületi, vagyis nem kellett fixálni, így tökéletes a por használatához.
AKár körömlakkra, akár (lakk)zselére használjuk, mindenképpen le kell zárnunk egy átlátszó fedőlakkal. Én a zselénél a BPS fixálásmentes fedőlakkját használtam.

A barátnpmnek készített manikűrnél is használtam. Előbb megbufiztam a Pearl Premium Finish feketéjét, ami szintén felületi zselé, aztán ugyancsak ezzel a feketével rajzoltam meg a mintát, pár másodpercet köttettem a lámpában, aztán belesimiztem a port, végül zártam a fedőlakkal.

A kép utolsó sorában pedig matt fedőlakkal láthatjátok. Csak másfél hét után, lecsiszolás előtt jutott eszembe, hogy próbáljam ki matt fedőlakkal, úgyhogy az enyhe lenövés emiatt van. ^^


Ahogy már említettem, én teljesen odavagyok ezekért a porokért, de csak zselékhez használom, ha csak lehet, a lakkokkal túl macerás.


Innen rendelhető meg, ha megtetszett - Nekem a #6-os és a #7-es van meg.

Born Pretty Store weboldalán még számos UV zselékörömlakk és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szoktatok sellő- vagy krómporokat használni?

Szép napot!
Bella

5 megjegyzés:

  1. Jaj csodásak ezek a porok, az én blogomon is pont erröl írtam. Azt szeretem bennük, hogy minden színen működnek és mindegyiken másképpen mutatnak. Ez olyan mindha egy kis dobozba több színű körömlakkod lenne :)

    VálaszTörlés
  2. én se tudom körömlakkba használni, sok mindentől függ a száradási idő, nehéz eltalálni... én fixálásmentes géllakkba szoktam használni úgy, hogy csak 45 másodpercig köttetem UV alatt (nem tudtam hogy a fixálásmentes anyagot felületinek hívjuk), és úgy működik minden por nagyon szépen :)

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem, ezek még mindig nem tetszenek, pedig jól feldobják a lakkokat.

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből