2017. szeptember 23., szombat

NOTD | Utazás a görög tengerpartra

Sziasztok!

Még szerdára kellett volna elkészítenem ezt a bejegyzést, de nem igazán volt időm manikűrt alkotni, az előző manikűrömet is egy nap híján két hétig viseltem, ami nagyon nagy szó nálam. Végül volt egy szusszanásnyi időm csütörtökön, és elkészítettem ezt a manikűrt, viszont rögtön le is mostam. Egyáltalán nem tetszett. Valószínűleg sokkal szebbenmutatott volna rövid körmökön, ezzel a hosszal szerintem sehogy sem nézett ki. Azóta mondjuk ki is reszeltem már belőle. Van az a körömhossz, amit már nem tatok esztétikusnak a saját kezemen, ez már bőven az a kategória volt.Fedőlakk is csak a gyűrűs ujjamra került, ott jól el ismosta a lakkot. Csárénak is látom a díszítőcsík helyét.. talán nyomdával egy fokkal jobb lett volna. Mindegy mostmár, ez így sikerült. Amúgy a kék lakk új a gyűjteményemben, egyik ismerősöm kislánya küldte még néhány lakkal együtt, mert ő már nem használja. Egy kis lakkhigítót töltöttem bele, és már dolgozhattam is vele. :) Amúgy ő a Coral Prosilk 97. árnyalata. Ezt leszámítva még a Moyra No. 03-as fehéret és a Golden Rose Holiday 82-es arany homoklakkját használtam, plusz egy kagyló alakú aranyozott szegecset, melyet a BPS oldaláról rendeltem.

Kirándulásunk további helyszínei:

3 megjegyzés:

  1. pedig szerintem szép nagyon, a fedőlakkokkal én is állandóan szenvedek, hogy mi nem mossa el a mintát :S én sokat kések ezzel a fordulóval, de majd pótolom :)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg hosszúak, de jól néz ki a mani, én hordtam volna.

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok, örülök, hogy így is tetszik.

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből