2016. július 31., vasárnap

NOTD | #SharingLoveForAneLi

Sziasztok!

Gyászol a manikűrös társadalom. Épp hogy haza értem a fesztiválról, olvastam a hírt, hogy az egyik legtehetségesebb körmös lány, Ane Li elhunyt. Nagyon szomorú, hogy ilyen fiatalon hagyta itt a világot. :( A körmös társadalom szeretetét, részvétét és együttérzését a gyászoló családdal úgy fejezte ki, hogy újraalkotta Ane Li valamelyik manikűrjét, melyet aztán a #SharingLoveForAneLi hashtag használatával osztott meg.
Mivel Ane Li munkásságát é n is jó ideje követem nyomon és egyik kedvenc külföldi körmösöm volt, természetesen én is megemlékeztem róla. Sajgó szívvel választottam ki a manikűrt. Az első posztolt manikűrjei között találtam és azt hiszem, ennél jobban passzoló design-t nem is választhattam volna.
Alapnak a Golden Rose Rich Color 76-os fehéret használtam, erre festettem fehér és fekete akrillal, illetve piros temperával a mintát, majd az egész lakkozást a Flormar matt fedőlakkjával zártam.


Nyugodj békében, Ane Li!

Bella

4 megjegyzés:

 1. Nem ismertem Anne Li munkáit, legalábbis azt hittem.
  Aztán megtekintettem az oldalát és rájöttem, hogy számtalanszor futottam már bele manikűrökbe, amelyeket ő készített, vagy ha nem, akkor ő inspirált.

  Tehetséges lány volt, nagyon sajnálom, hogy nincs többé. A műfaj palettájának gazdagságához rengeteget tett hozzá.

  Nyugodjon békében...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, több ikonikus manikűr is született a kezei alatt. Szomorú, ami történt. :(

   Törlés
 2. Szomorú, én nem ismertem a munkáit, de most megnéztem, nagyon szépeket csinált. A te manid is szép, megható ez a megemlékezés.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban nagyon tehetséges lány volt. Sajnálom, hogy nem az életet választotta. :(

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből