2016. július 11., hétfő

Manikűrvadász | 27. forduló - Felhívás!

Forrás

Sziasztok lányok!

Újabb fordulóhoz érkeztünk. Remélhetőleg most már nekem is több időm lesz, így ezt a 27. fordulót ismét én rendezem.
Gondolom, már sokaknak nem kell bemutatni ezt a kezdeményezést, az újonnan idetévedőknek viszont összegezném pár szóban. A Vadászat lényege, hogy a jelentkező lányok (bloggal rendelkezők és nem rendelkezők egyaránt játszhatnak!) között kisorsolunk egy sorrendet, így mindenki kap egy blogot, ahonnan egy manikűrt kiválasztva elkészíti azt, majd a megadott időpontban közzéteszi a blogjában, illetve ha nem rendelkezik bloggal, két nappal a határidő előtt elküldi nekem e-mailben, hogy vendégposzt keretén belül közzétegyem én is.


Az időpontok:
Jelentkezés határideje: 2016. július 25., hétfő, éjfél
Sorsolás: 2016. július 26., kedd
Posztolás időpontja: 2016. augusztus 08., hétfő, 18:00


Hogyan lehet jelentkezni?
 • Mint minden fordulóban, most is két csoportot különítünk el:
  • 1. azok a lányok, akik nem rendelkeznek bloggal VAGY rendelkeznek bloggal, de még nincs 30 manikűr rajta
  • 2. akik bloggal rendelkeznek ÉS több mint 30 manikűrt posztoltak már
 • Írj az oldalsávban olvasható e-mail címre, melyben elküldöd a blogod elérését (ha van), és ha nincs még 30 manikűr, azt is itt jelezd, kérlek. A téma az átláthatóság érdekében "Manikűrvadász 27. forduló" legyen.
 • Mielőtt jelentkeznél, bizonyosodj meg róla, hogy elolvastad a kezdeményezéssel kapcsolatos új szabályzást, melyet itt érhetsz el.


Minden e-mailre válaszolok, így ha nem kaptál választ július 25-ig (július 19-24 között valószínűleg nem leszek itthon, és nem tudom, hogy leszek gépközelben), valamilyen úton-módon jelezd, hogy gubanc van (például itt, a bejegyzés alatt megjegyzés formájában).

Megköszönném, ha a bloggal rendelkezők kitennék oldalsávba a képet, és egyéb hirdetésért is hálás vagyok, hadd jusson el minél több helyre a forduló felhívása. Minél többen vagyunk, annál mókásabb! ;) Természetesen, nem kötelező a megosztás, hirdetés, tehát nem von semmit maga után, ha valaki mégsem teszi.

Remélem, nem hagytam ki semmit, ha mégis, sikítsatok. :)

Vadászatra fel! ;)
Bella

4 megjegyzés:

 1. sziiaaa de jó, már alig vártam, amint tudok irok emailt :) természetesen nálam kint lesz oldalsávba akárcsak az eddigi fordulóknál is volt :)

  VálaszTörlés
 2. No, akkor máris írom a jelentkezést, ki ne maradjak :-)

  VálaszTörlés
 3. Szupi, már írtam is :) kiteszem majd a blogra is, természetesen!

  VálaszTörlés
 4. Köszi szépen, lányok! Örülök, hogy nem csak én várom izgatottan fordulóról fordulóra a vadászatot! ♥

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből