2016. július 7., csütörtök

HAUL | Április - Június


Sziasztok!

Most, miközben ezt a bejegyzést olvassátok, valószínűleg épp államvizsgázni fogok. Talán már túl leszek rajta, de az is lehet, hogy még a terem előtt várakozok... Azért én reménykedem az előbbiben, jobb minél előbb túl lenni rajta. :)

Az április-június időszak főleg az egyetemről szólt, így nem is nagyon vásárolgattam. Ennek ellenére azért volt egy-két dolog, ami hozzám került, most ezeket gyűjtöttem össze.


Előszülinapi ajándékként kaptam a telefont. Olyan fura, hogy csak szűk három hónapja van meg. Már annyira megszoktam, olyan, mintha hosszú ideje használnám. :) Picit amar forrósodik az aksija, de ennek ellenére imádom. :)


Szintén áprilisban szereztem be a legújabb Moyra nyomdalemezemet, fehér és holó lakkok kíséretében, nyomdázáshoz. A fenti kapucsínó-mennyiség pedig kb 10 napra elegendő. :)


Alig hogy megvásároltam a Moyra lemezt, jött az értesítő, hogy menjek postára, mert csomagom érkezett. Hármat vártam, egyszerre érkeztek meg. :3 Már teszteket is olvashattok: LadyQueen csipkés lemez, tengerpartos lemez, indiános matrica, BornPrettyStore damask matricák, zig-zag sablon, BPL-029-es nyomdalemez.

Szülinapom alkalmából - igaz, vizsgaidőszak miatt napra pontosan egy hónappal utána - barátnőm lepett meg. *.*A körömlakkot is láthattátok már a blogon, és az instagram profiljaimon is bevetésen. Az első kép róla:

Kellett egy elegánsabb fehér blúz, ez a szépség jött velem haza:

Bár az egyetemnek már vége, a harmadéves jegyzeteim már nem fértek bele a régi mappámba, manikűrös ollóra és testápolóra is nagy szükségem volt már, a hajlakkot az unokatesóm kérte, hogy ballagáshoz és banketthez a frizuráim megálljanak. :)


Unokatestvérem nagyon meglepett. Ballagásomra ezt az I monogramos medált és hozzá illő láncot kaptam.

Hirtelen érkezett meg hozzánk a nyár. Muszáj volt most már rendelnünk egy ventilátort. Egyúttal egy porszívót is rendeltünk, a réginek kiégett a motra. :)

Nekem ennyi volt az elmúlt három hónapra. Ti milyen dolgokat vásároltatok?

Szép napot!
Bella

4 megjegyzés:

 1. Az a fehér felső csodaszép! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Örülök, hogy tetszik. Nekem is egyik kedvencem lett. :3

   Törlés
 2. Használd egészséggel mindent amit kaptál és vettél és sok sikert az államviszgán!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Szerencsére az államvizsga is sikerült. :3

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből