2016. június 2., csütörtök

NOTD | OMD2013: Day10-12 - metallic, stripes, dots

Sziasztok!

A mai bejegyzésben három manikűrt szeretnék nektek bemutatni. Ezek közül az egyik még tavaly májusban, a másik idén május elején, míg a harmadik múlt héten készült. Hogy melyik mani mikor készült és mit lehet még róla tudni, azt a továbbra kattintva olvashatjátok. :)


Day10 - Metallic

Ezt a manikűrt Andi egyik alkotása ihlette. Anno, mikor tőle vadásztam, nagyin megtetszett, most eljött az ideje, hogy hasonlót alkossak én is. Amúgy a másik kezemen sokkal jobban sikerült a nyomdázás, addigra ráéreztem, hogy hogyan görgessem a párnát. :D
Alaplakknak az AVON Matte Violetta régi kedvenc lila lakkomat használtam, erre nyomdáztam a Moyra metál arany lakkjával, illetve került egy lila kövecske is mindegyik körmömre, a minta - Moyra Damask Drapery lemezről - közepére.


Day11 - Stipes
Elég sok fejtörést okozott, hogy erre a témára mit alkossak. Mire végre döntöttem, jött Yagala játéka, melyen egy általa készített mani újraalkotásával lehetett jelentkezni. Nem feltétlenül voltam oda ezért a manikűrjéért, de időspórlás végett végül ezt készítettem el. Kecske is, a káposzta is, ugyebár. :)
Használt lakkok: Golden Rose Rich Color 70, AVON Coral Reef, AVON Fire Crackle, Umbrela sárga és zöld, SaintGill ColorShow 07, Rapsodi 334.Day12 - Dots
Ezt a manikűrt még tavaly májusban készítettem az egyik csoporttársamnak. Egyik első manikűr volt, ahol akrilfestékeket használtam. A fekete biztos az, a fehér francia is azzal van festve, de a gyűrűs ujjon szerintem a franken fehér lakkomat használtam... bár erre azért mérget nem vennék. Néhol van egy-egy kisebb szürke pötty is, az az AVON Matte Grey Cement lakkjával készült.

Melyik volt a kedvenc manitok?
Én a lilát imádtam hordani, képeken tetszik a színes is, és ezt a pöttyöset is elfogadnám magamon, bár jelenlegi hangulatomhoz túl monoton.

Szép napot!
Bella

4 megjegyzés:

 1. A damask mintalapos a kedvencem, csodásra sikerült.

  VálaszTörlés
 2. A damask-maniddal most eladtál egy Moyra lemezt! :D :D
  Eddig úgy véltem, ez a lemez kihagyható, tekintve, hogy van hasonló MoYou-m, de ezek után meginogtam rendesen! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is a MoYou volt a kedvencem, de azt nálunk nem kapni, így mikor megpillantottam, hogy Moyra lemezeket viszont árulnak a helyi kellékesnél (sőt, legutóbb már két MoYou lemez is volt^^), ráadásul a damaszk mintás is köztük van, rögtön lecsaptam rá. Azóta sem bántam meg, egyik kedvenc lemezem. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből