2016. június 27., hétfő

Manikűrvadász | 26. forduló

Sziasztok!

A 26. fordulót Timi vezényelte le, akinek most is köszönöm, hogy elfogadta a felkérésemet. Ezúttal Annától vadásztam. Nem először garázdálkodtam nála, hiszen a 10. fordulóban is tőle választottam manikűrt.


Annának ezt a nyomdás manikűrjét választottam. Alapnak a S-he Stylezone 323 barna lakkját használtam, ami bár egyik kedvencem, pofátlanul ritkán veszem csak elő, a glitteres a Golden Rose Galaxy 27, míg nyomdázásra a Moyra No. 35-ös feketét használtam. Minta a Moyra Damask Drapery palettájáról származik.

Többiek alkotása:

9 megjegyzés:

 1. Nagyon elegáns manikűr, simán el tudom képzelni pl. diplomaosztóra :-)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett! :) Tényleg elegáns!

  VálaszTörlés
 3. Szép manikűr, nagyon tetszik ez a minta! :)

  VálaszTörlés
 4. nekem most nagyon jól esik ez a szürkés színvilág, örülök hogy ezeket a színeket választottad! szerintem is elegáns lett :)

  VálaszTörlés
 5. Szuper ez a körömforma, nagyon jól mutat rajta a minta! Nekem 3 ilyen lakkom van, valamiért mindig kávés manikat csinálok velük, pedig aztán van ebben a színben lehetőség :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép :) tetszik ez az alapszín és a minta is a Moyra lemezről. Nekem is megvan, de még alig használtam eddig.

  VálaszTörlés
 7. Köszi szépen lányok, örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket a lakk és a vele készült manikűr is! :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből