2016. január 9., szombat

Christmas Project


Sziasztok!

Ma egy pici kitérővel jövök. Inkább magamnak, egy fajta "To Do" lista, de ha online felületen van, talán jobban ösztönöz, hogy a végére is érjek. Aztán ki tudja, lehet, más is kedvet kap egy hasonlóhoz. :)Az elmúlt években követtem néhány karácsonyos blogot, ahol a kreatívkodók minden hónapban készítettek valami karácsonyi díszt, így nem utolsó pillanatra maradt minden. 2015-ben nagyon besűrűsödött minden, így a Cintónak készített baglyos díszen és egy-két papírt csillagon kívül semmit sem tudtam készíteni, most abban reménykedem, hogy sikerül év közben is dolgoznom egy-két apróságon.

Amit szeretnék megvalósítani:
- (min) 12 hímzett dísz - egy részüknél a kék domináljon, jövőre szeretnék kék-ezüst fát.
- egy rénszarvasos "Welcome" ajtódíszt hímezni
- év közben beszerezni 4 új gyertyát (nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem pofátlanul drágák a gyertyák, pláne decemberben), és elkészíteni életem első saját adventi koszorúját

No, így hirtelen ennyi. nem is tűnik olyan soknak... pedig elég zűrösnek tűnik a hímzésekkel, de remélem, sikerülni fog! :)

Nemsokára jövök egy Tervek2016-os bejegyzéssel is, hasonló célokból. ^^

Nektek van hasonló, karácsonyi projektetek?

Szép estét!
Bella

2 megjegyzés:

 1. Idén karácsonyra? Neem, max. egy égősort veszünk. Gyártanak a gyerekek elég karácsonyi díszt, el sem férünk tőle.
  Nekem most a húsvét, szülinapok, ami következő terv :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálunk én vagyok a gyermek. :D De viccet félretéve, szeretnék minden évben valami saját kézzel készítettet akasztani a fára. Ráadásul közeli barátoknak is sk ajándékokat szoktam adni, így baromira besűrűsödik is az amúgy sem a nyugisságáról híres december. Ezt szeretném idén megelőzni, remélhetőleg minél nagyobb sikerrel. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből