2014. június 3., kedd

NOTD | Túlzásokba esve

Sziasztok!

A mostani posztban a csillámoké lesz a főszerep. A Manikűrvadász játékon Ciskát kaptam páromnak, több manikűrje is megihletett. A levadászott manit majd ma este láthatjátok. :) Előtte viszont elhoztam nektek egy másik csupacsillám alkotást, amelyet szintén a Ciska egyik manikűrje ihletett, mégpedig ez.
Mostanában csak annyi energiám van, hogy kifessem egy lakkal a körmeim, aztán max még teszek rá egy-két követ vagy szegecset és egy hétig hordom. Épp az tetszett meg a Ciska alkotésaiban, hogy azok többsége is ilyen egyszerű, de mégis mutatós manikűr. Ezt a manikűrt elnézve jutott eszembe, hogy milyen rég nem volt csak simán kifestve egy színnel, aztán egy topperrel feldobva a manikűröm. Igen ám, de aztán eszembe jutott, hogy a Pocahontasos manikűrömnél milyen jól nézett ki a nude alapon az a sok csillám. Hát gondoltam, kipróbálom most is. Bár ezúttal a S-he aranypelyhes barna lakkja szolgáltatta az alapot.Higgyétek el, élőben valahogy sokkal jobban nézett ki. :D De akkor is túl sok(k) volt ez a csillámrengetek a számomra. Úgyhogy amint lejárt az épp sorra következő két vizsgám és maradt egy szusszanatnyi időm, le is mostam, aztán elkészítettem az eredeti elképzelést. Ezt:Erre ebbe meg belenyúltam. :( Meg már nem is volt kedvem annyira a csillámokhoz, hogy kijavítsam a hibát, így lemostam és helyette elővettem a GR mákos-pipacs lakkját, mellyel egy másik manikűrt készítettem, szintén Ciskától, de arra majd egy külön bejegyzést szánok. ;)

Ti hogy vagytok a sok csillámmal? Jöjjön vagy maradjon?

Bella

3 megjegyzés:

  1. Szerintem minél jobban csillog, annál jobb :P

    VálaszTörlés
  2. Nekem mindkét verzió tetszik, de mivel jómagam is sokszor viselek ilyesmi kombót, ez csak természetes :-D

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből