2014. június 16., hétfő

Teszt | Maybelline Colorama 32

Sziasztok!

Ma egy olyan lakkot mutatok be nektek, ami már több mint egy éve vár erre. Sokan nem kedvelik, mert nem fed jól, én épp emiatt kedvelem nagyon. Mikor "lakk-csömört" kapok, hetekig csak ezt vagy a Golden Rose Paris 29-es lakkját használom.
Maga a lakk színe egy lány lila, gyöngyházas árnyalat. Én még Verusnál szerettem bele, aztán kiderült, hogy az ikertestvérét vásároltam meg., mert a Verusé a 34-es. ^^ De amúgy a két lakk így ránézésre úgy tűnik, mintha egyforma lenne. Gondolom, azért biztos van a két lakk között különbség, két egyforma színt ugyanabban a kollekcióban nem adna ki egyik márka sem. ^^
Így utólag visszanézve a Verus lakkjáról készült lakkokat, az övé inkább rózsaszínes, míg az enyém inkább lilásabb. :)


Az üveg henger alakú, ami nem a kedvencem, de a kupakjára tettem egy pontot a lakkból, így bármikor meg tudom különböztetni a többi hasonló lakkomtól. ^^ Az ecsete nem a kedvencem, de ennek ellenére jól és könnyen lehet vele dolgozni. A száradási idejével meg vagyok elégedve, az átlagosnál picit gyorsabban szárad, a tartósságáról pedig ódákat tudnék zengni, mert volt olyan, hogy több mint egy héti után is csak a lenövés után mostam le.

Találtam két képet, ahol már pár napos. Nem emlékszem már pontosan, de 6 vagy 6 napja volt már a kezemen, a gyűrűs ujjamon pedig nem lepattogott, hanem én szedtem le azt a darabot, mert már idegesített, hogy nő le, csak utána jutott eszembe, hogy fotózzam le, hogy hogy néz ki pár nap után. ^^Összességében csak jót tudok mondani a lakkról, egyik kedvencem, nem is értem, eddig miért nem mutattam még be. :)

Update: Mivel többen is említettétek, hogy fedőlakként használjátok, jobban körülnéztem a posztolásra váró mappámban és találtam olyan képeket, ahol kipróbáltam én is, hogy hogyan funkcionál fedőlakk alakjában. Szerintem így is különleges színt és finist ad az alapnak. :)

Lila, rózsaszín, fekete és fehér alaponNektek megvan? Mi a véleményetek róla?

Bella

6 megjegyzés:

 1. Van valami hasonlóm, talán pont ez, de én önmagában nem szeretem, csak más lakkra kenve :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. ^^ Én fedőlakként nem szoktam használni. ^^

   Törlés
 2. Van hasonlóm és önmagában is szeretem, imádom az ilyen gyöngyházas hatású lakkokat :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből