2014. június 27., péntek

NOTD | Állatos egyveleg


Sziasztok!

A mai második posztba négy olyan állat mintás manikűrt szeretnék nektek bemutatni. :)



1. Ez a cuki cicás mani még május 1-jén készült, de Instagramon csak pár napja lett posztolva, mert ManiSwapos alkotás volt, és a társam, Carleigh csak nemrég tudta elkészíteni a saját alkotását, amit amúgy szintén egy állatos minta, mégpedig a narancssárga leopárd mintás francia manim ihlette.



2. A következő, leopárd mintás manikűr szintén egy ManiSwapos alkotás, Nicole egyik leopárd mintás manikűrjét alkottam újra, míg ő tőlem a rózsás, Belle inspirált manikűrt választotta.



3. A másik leopárd mintás manikűr egy versenyre készült, csak annyi volt a kitétel, hogy leopárd mintás legyen, illetve ne legyes matrica vagy nyomda. Ezt a manit már nagyon régóta szerettem volna elkészíteni, most erre is sor került. Kis szegecsekkel dobtam fel. :) És láthatjátok az új, (számomra) extrarövid körmöcskéimet.

4. A negyedik manikűr egy pávás. Még Megan blogján akadtam rá tavaly ősszel. Tudjátok, hozs szeretem a pávás dolgokat, így ez is szerelem lett első látásra! :) Ez volt az utolsó manikűr, amit elkészítettem, mielőtt levágtam volna a körmeimet. Szerencsére a lakk alatt nem látszik, de itt már eléggé rossz állapotban vannak a kicsikéim, nem tett jól neki a kétszer 11 órán át tartó mosogatás.
Amúgy a Nailpolis pávás kihívására készült a mani, ha ti is tagjai vagytok az oldalnak, kérlek benneteket, hogy lájkoljátok a képet, hogy megkaphassam a kitüntetéssel járó cuki kis pávás plecsnit. Persze, csak ha tetszik nektek is a pávás manim. ;) Itt tehetitek meg.

Nektek melyik  kedvencetek? :) Én azt hiszem, a két leopárdosra szavaznék, főleg a szegecsesre. :3

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből